Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

MEDITERRANEAN


Descriere

Bucurându-se de o poziţie privilegiată, Hotel Mediterranean este situat lângă acvariu şi cazino, la mica distanţă de oraşul Rhodos şi de Castelul Cavalerilor. Hotelul Mediterranean este situat la doar 30 de minute cu maşina de Aeroportul Internaţional Rhodos şi la 5 minute cu maşina de portul Rhodos. Această locaţie oferă un acces uşor la Insulele Dodecanese din apropiere şi la ţara vecină, Turcia. Patutul pentru infant este la cerere, contra cost:5 euro/zi. Foarte bine 8,1 Booking.com Nota: Incepand cu 01.01.2018 va fi introdusa taxa locala. In functie de clasificarea unitatii de cazare, aceasta variaza intre 0.5eur – 4eur/ camera/ noapte si se va achita de catre turisti la fata locului! Localizare:
Hotelul Mediterranean este situat la doar 30 de minute cu maşina de Aeroportul Internaţional Rhodos şi la 5 minute cu maşina de portul Rhodos. Această locaţie oferă un acces uşor la Insulele Dodecanese din apropiere şi la ţara vecină, Turcia.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.
Pentru o oferta personalizata, va rugam, completati urmatorul chestionar !