Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

HERMES

   Kamari Monolithos, Grecia


Descriere

Fabulos 8,7 Booking.com Situat la distanta de 200m de cosmopolita plaja de nisip negru din Kamari. Construit in spiritul arhitecturii tradiționale și unice a cicladelor, a fost renovat partial în 2014 și mobilat elegant pentru a satisface exigentele tuturor turistilor. Se compune din două clădiri separate de o gradina ingrijita. Cu o atmosfera calda si intima, la mica distanta de animata statiune Kamari, recomandam hotelul atat familiilor cu copii cat si celor care doresc sa-si petreaca luna de miere!Locatie:
In statiunea Kamari, la 200m distanta de cea mai cosmopolita plaja cu nisip negru d epe insula. Distante: Aeroportul International Santorini - 4km, portul Athinios - 12km, Fira (capitala insulei) - 7km, spital - 7km. Hotelul este o afacere de succes a familiei Karamolegkos, care se implica activ in gestionarea proprietatii si care ofera clientilor in restaurantul hotelului preparate delicioase folosind produse locale și vinuri superioare de productie proprie.

Drinks & Food:
Mancare greceasca delicioasa si vin din productia proprie! Restaurantul hotelului este partial localizat in interiorul hotelului avand si o sectiune exterioara langa piscina, bucataria este traditional greceasca dar se ofera si preparate din bucataria internationala - o experienta unica punctata de vinuri alese din propria crama!

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.
Pentru o oferta personalizata, va rugam, completati urmatorul chestionar !