Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Descriere: Pearl on the Cliff Hotel & Suites de 4 stele este o proprietate unica situata in Imerovigli, cea mai pitoreasca localitate din Santorini. Hotelul este construit pe faleza si ofera privelisti minunate asupra faimoasei caldere din Santorini, a Stancii Skaros si a apusurilor romantice. Castelul Oia si Thira antica sunt repere remarcabile din zona.

Localizare: Pearl on the Cliff Hotel & Suites este situat in localitatea Imerovigli, o statiune pitoreasca situata in nordul insulei Santorini, la numai 2 km de centrul capitalei Fira. Numele de Imerovigli vine de la cuvantul 'vigla', care inseamna vedere. Pozitia statiunii ofera o vedere clara asupra calderei, iar in vremurile vechi le permitea localnicilor sa vada navele pirat care se apropiau. Astazi, Immerovigli este una dintre asezarile traditionale recunoscute. In Imerovigli exista numeroase hoteluri si case traditionale, precum si multe taverne si cafenele cu vederi uimitoare la caldera. In fata statiunii se afla o stanca enorma numita Skaros. In partea de sus a localitatii este un castel care a fost construit in secolul al XIII-lea, dar a fost abandonat la inceputul anilor 1800. Castelul gazduia toate birourile administrative ale insulei. Imerovigli are numeroase capele si biserici construite pe stancile cu vedere la Marea Egee.

Dotari camere: Pearl on the Cliff Hotel & Suites ofera 25 de camere (16 camere standard, 3 camere superioare, 2 suite pestera Junior cu cada cu hidromasaj in aer liber, 2 suite pestera pentru luna de miere cu cada cu hidromasaj in aer liber, 1 suita cu piscina in pestera pentru luna de miere si 1 suita pestera Pearl Master cu o piscina inclzita in aer liber). Toate sunt dotate cu aer conditionat, wifi, TV satelit, seif, frigider, facilitati pentru preparat ceai/cafea, masa si fier de calcat (la cerere), baie cu dus, uscator de par, articole de toaleta, balcon.

Facilitati hotel: Pearl on the Cliff Hotel & Suites oferta turistilor receptie, seif, camera pentru bagaje, biblioteca, centru de afaceri, lobby cu zona vizionare TV, o piscina de 36 mp cu sezlonguri, umbrele si prosoape, o piscina de 10 mp, un jacuzzi, pool bar si restaurant, room service. Hotelul dispune de aer conditionat si WiFi in zonele publice.
La cerere, contra cost, hotelul ofera inchirieri auto si biciclete, excursii, servicii de masaj si infrumusetare, serviciu de spalatorie, calarie, scufundari, serviciu de babysitting (la cerere, contra cost), doctor de garda, sedinte de degustare de vinuri, cina privata la lumina lumanarilor, pachet de bun venit pentru luna de miere.

Categorie oficiala: 4*

Pagina web: http://pearl-on-the-cliff.santorini-island-hotels.net/en/

Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
Taxa de statiune obligatorie - se plateste la receptie:
- 0,5 euro/camera/noapte la hotel 1-2*;
- 1,5 euro/camera/noapte la hotel 3*;
- 3 euro/camera/noapte la hotel 4*;
- 4 euro/camera/noapte la hotel 5*;
- 0,5 euro/noapte/apartament sau studio la unitatile de cazare tip apartamente si studiouri.

Vezi mai mult

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.
Pentru o oferta personalizata, va rugam, completati urmatorul chestionar !

Locatie