Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Amplasare

Resortul se află într-o zonă animată, în apropiere de plaja cu nisip, direct în Sharm el-Sheikh. De aici, turiști de la plajă și familii pot începe foarte ușor un tur de explorare pentru a cunoaște mai bine locul unde-și petrec vacanța. Cel mai apropiat aeroport este Sharm El Sheik (SSH), distanța este de aproximativ 20 de km.

Dotări

Clienții vor găsi o ambianță plăcută în cele 484 de camere. Personalul ce vorbește mai multe limbi de la recepția din zona de primire vă ajută la check-in/check-out. Serviciile disponibile includ o cameră de bagaje, un seif și un bancomat. Conexiunea Wi-Fi (gratuit) le oferă clienților acces la internet. La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mână de ajutor la planificarea excursiilor. Complexul de vacanță dispune de o serie de comodități pentru persoanele în scaun cu rotile. Locul de cazare dispune de facilități pentru persoanele în scaun cu rotile. Există de asemenea și magazine. Copiii pot să se joace după voia inimii pe locul de joacă. Printre celelalte facilități ale resortului se numără o bibliotecă. Cei ce călătoresc cu autoturismul propriu îl pot parca în parcarea locului de cazare. Printre serviciile oferite se numără asistență medicală, un serviciu de transfer, room service contra cost, un serviciu de spălătorie, un coafor, o spălătorie de tip self-service și un autobuz propriu pentru navetă.

Locul de cazare

Aparatul de aer condiționat și sistemul de încălzire creează o atmosferă plăcută în camere. Clienții se pot relaxa de minune pe balcon sau pe terasă. Camerele cu mochetă dispun de un pat „King size” sau de o canapea. Există dormitoare separate. De asemenea, există un seif și un minibar contra cost. Mai sunt disponibile și un minifrigider și un aparat pentru cafea/ceai. Telefonul, canale prin satelit și WiFi-ul oferă un concediu confortabil. În baia dotată cu un duș stă la dispoziție un uscător de păr. Articolele de cosmetică creează un confort deosebit în băi. Poate fi rezervată o cameră amenajată pentru persoanele în scaun rulant cu baie fără bariere.

Sport/divertisment

Fie că practică sport sau caută odihnă, clienții pot înota câteva lungimi de bazin în una din cele 2 piscine exterioare, iar copiii au la dispoziție un bazin cu apă de mică adâncime. În zona de scăldat există și o cadă cu hidromasaj (contra cost), un tobogan de apă și un bar. Șezlongurile ademenitoare și umbrelele ce oferă adăpost așteaptă pe terasă. Resortul le propune boccia (gratuit) celor care nu vor să renunțe la sport nici când călătoresc. Oferta de sporturi nautice cuprinde schi nautic precum și contra cost kitesurfing. Complexul oferă mai multe posibilități de a practica activități sportive în interior, ca de exemplu o sală de fitness, tenis de masă, un joc de darts și aerobic, iar contra cost biliard. În resort se propun contra cost diverse oferte de relaxare, ca de exemplu un spa, o saună, o baie de aburi, un hamam, un salon de înfrumusețare și terapii prin masaj. Se organizează un program de divertisment pentru adulți. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 128259

Mâncare

Zona cu restaurante dispune de un lobby bar. Clienții vor găsi bucate diverse în restaurantul pentru nefumători cu aer condiționat. Băuturile răcoritoare de la barul de pe plajă creează momente minunate. Un mic dejun bogat de la bufet (și pentru cei ce se trezesc devreme și pentru cei ce dorm până mai târziu) motivează dimineața la trezit. Dimineața și seara clienții se servesc la bufet. De asemenea, locul de cazare pune la dispoziție gustări.

Carduri de credit

În resortul se acceptă ca mijloc de plată MasterCard.

Vezi mai mult

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.
Pentru o oferta personalizata, va rugam, completati urmatorul chestionar !

Locatie