Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.
de la
620  599 
Tarif / persoana
* perioada 30.03.2024 - 06.04.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Marina Sharm Hotel este o proprietate de 4 stele care se află pe malul mării, în Sharm el Sheikh, și oferă 2 piscine în aer liber cu șezlonguri și umbrele de soare, precum și centru spa/wellness care asigură servicii pentru un sejur extrem de relaxant. Facilitățile de la Marina Sharm Hotel includ și sală de fitness. Pentru petrecerea timpului liber oaspeții au la dispoziție activități de agrement pe timpul zilei și programe de divertisment seara. Proprietatea are, de asemenea, servicii de recepție cu program non - stop și concierge. Se oferă acces gratuit la internet Wi-fi în spațiile publice.

Sunt disponibile 300 camere. Camerele luminoase de la Marina Sharm Hotel sunt dotate cu aer condiționat, Tv și seif. În camere există baie cu cadă sau duș prevăzută cu foehn. Camerele au balcon cu masă și scaune unde pot fi petrecute momente de relaxare. Fiecare cameră dispune de minibar. Oaspeții pot solicita serviciul de room service pentru a servi masa sau diverse băuturi. Oaspeții au acces la serviciul Wi-fi în camere contra cost. Curățenia in cameră se face zilnic.

La Marina Sharm Hotel oaspeții au la dispoziție 2 restaurante unde pot savura mâncăruri delicioase, în stil bufet sau à la carte. Preparate din bucătăria internațională și preparate pescărești așteaptă să fie degustate în fiecare zi la micul dejun, prânz și cină. Masa poate fi servită atât în interior, cît si în aer liber, pe terasă, în funcție de vreme. 3 baruri, dintre care unul la piscină, sunt disponibile cu o ofertă variată de băuturi răcoritoare și alcoolice.

Din facilitățile oferite de proprietate nu lipsește centrul de wellnes și spa, unde oaspeții se pot relaxa la masaj, saună sau la baia cu aburi. În cadrul proprietatății există 2 piscine în aer liber pentru cei care doresc să se relaxeze și să se bronzeze.

Oaspeții au la dispoziție numeroase activități, atât ziua cât și seara. În timpul zilei, la Marina Sharm Hotel amatorii de divertisment pot juca darts, biliard sau tenis de masă. Marina Sharm Hotel organizează seri de muzică live.

Activitățile sportive sunt o altă opțiune de petrecere a timpului liber. O sală de fitness cu echipamente necesare pentru o gamă variată de exerciții fizice este la dispoziția celor interesați. În imediata apropiere se pot practica sporturi nautice, precum windsurfing, caiac sau schi nautic.

În grădina de la Marina Sharm Hotel există un loc de joacă pentru copii special amenajat.

Facilitățile de la proprietate cuprind și o cameră pentru bagaje și un seif. Printre alte servicii se regăsesc schimb valutar și serviciul de spălătorie.

Marina Sharm Hotel are în apropiere o plajă cu nisip. Pe plajă există șezlonguri și umbrele de plajă.

Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internaţional Sharm el-Sheikh, situat la o distanță de 10 km.

Cele mai apropiate atracții de Marina Sharm Hotel sunt: Little Buddha - 200 m, Pacha Sharm el Sheikh - 400 m, Hard Rock Cafe Naama Bay - 400 m.


Restaurante:
Restaurant principal - Bucătărie: internaţională, Meniu: bufet
The Mermaid - Bucătărie: preparate din pește, Meniu: à la carte

Vezi mai mult

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.
Pentru o oferta personalizata, va rugam, completati urmatorul chestionar !

Facilitati

Umbrele de soare
Darts
Schimb valutar
Șezlonguri
Wi-Fi zone publice gratuit
Biliard - cu plata
Grădină
Spălătorie - cu plata
Recepție non-stop
TV
Telefon
Aer condiționat
Terasă
Meniu à la carte
Minibar - cu plata
Meniu bufet
Seif - cu plata
Plajă cu nisip
Umbrele de plajă
Șezlonguri sau paturi de plajă
Room service - cu plata
Cameră pentru bagaje
Curățenie în cameră - zilnic
Balcon
Foehn
Baie cu cadă sau duș
Sporturi nautice - cu plata
Fitness
Scufundări - cu plata
Tenis de masă
Loc de joacă în aer liber
Masaj - cu plata
Curăţătorie chimică - cu plata
Facilităţi pentru persoane cu mobilitate redusă
Baie cu aburi - cu plata
Spa/ centru wellness - cu plata
Sală de fitness - cu plata
Saună - cu plata
Aqua Aerobic
Aerobic
Plajă - la 20 m
2 restaurante
Wi-Fi camere - cu plata
Prosoape de plajă
Mic dejun tip bufet
Bar la piscină
Muzică/ spectacole live
3 baruri
Concierge
Facilități business - fax/ copiator - cu plata
Fitness - cu plata
2 piscine exterioare
Asistență medicală

Locatie