Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ORIENTAL RIVOLI HOTEL & SPA


Descriere

Situat in zona Naama Bay, la 1 km distanta de centrul acesteia si la 7 km distanta de centrul vechi. Hotelul se afla in a doua linie fata de plaja (aproximativ 350 m distanta). Pana la aeroportul Sharm el Sheikh sunt cca 10 km distanta. Bine 7.4 Booking.com

Localizare
Situat in zona Naama Bay, la 1 km distanta de centrul acesteia si la 7 km distanta de centrul vechi. 

Facilitati hotel
Hotelul ofera zona de plaja privata si trei piscine in aer liber, dintre care una incalzita pe timpul iernii si una pentru copii. Sunt disponibile doua restaurante (unul a la carte), lobby bar, cafenea si snack bar, centru spa cu baie turceasca, baie cu aburi si camera de tratament/masaj. La plaja privata se pot organiza activitati nautice precum scufundari si snorkelling.In zonele publice (langa piscina) este disponibil internet wireless. 

Facilitati camere
Oriental Rivoli Hotel & Spa are 143 de camere dispuse in cladiri cu doua etaje si amenajate in stil oriental. Facilitati camere standard: pat matrimonial sau doua paturi twin, minibar (contra cost), seif, telefon, aer conditionat, uscator de par, articole de toaleta gratuite, baie cu dus. 

Vezi mai mult

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.
Pentru o oferta personalizata, va rugam, completati urmatorul chestionar !