Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ROYAL REGENCY CLUB

de la
688  660 
Tarif / persoana
* perioada 18.05.2024 - 25.05.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Situat direct pe frumoasa plajă din Golful Nabq. Plajă de nisip, la 10 minute de aeroportul internațional Sharm El-Sheikh. Hotelul oferă 71 de camere cu vedere directă la mare.

Localizare
 Hotelul Royal Regency Club 5* este amplasat instatiunea Sharm El Sheikh, pe plaja din Nabq Bay, la 5 minute de mers pe jos dezona comerciala, la 10 minute distanta de Aeroportul International Sharm El Sheikh,si la 25 de minute de Naama Bay.

Facilitati Hotel
Oaspetii dispun de urmatoarele facilitati: receptie deschisa nonstop, aer conditionat, magazine de suveniruri, restaurant a la carte, medic la cerere, inchirieri auto,bancomat, sali de conferinte, baruri, aqua park, piscina pentru copii, 6 tobogane cu apa pentru copii, 5 tobogane pentru adulti, masaj, centru spa,spalatorie, WiFi gratuit, zona de plaja privata, room service nonstop.

Facilitati Camere
Fiecare camera este dotata cu: aer conditionat, telefon, seif, mini frigider, TV cucanale prin satelit, cana fierbator, balcon/terasa, masina de cafea, mini bar,fier de calcat, WiFi gratuit,  baie cu dus/cada, toaleta, uscatorde par.

Vezi mai mult

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.
Pentru o oferta personalizata, va rugam, completati urmatorul chestionar !