Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Naxos Beach Resort


Descriere

Localizare: in statiunea Giardini Naxos, pe plaja cu pietricele, la 60 km de aeroportul Catania.

Caracteristici hotel: Hotelul a fost construit in 1973 si redecorat in 2008, are 642 camere, din care 189 camere situate in cladirea principala si 453 camere situate in vile. Hotelul ofera urmatoarele servicii: restaurant principal, restaurant a la carte, 3 baruri, 4 piscine exterioare, din care 2 pentru copii, piscina olimpica, sezlonguri la piscina gratuit, magazine, transfer gratuit in Taormina Mare (la statia de telecabina) de 6 ori pe saptamana. Pentru sezlonguri si umbrele pe plaja se plateste suplimentar. Pentru prosoape de plaja se achita o taxa de 1 Euro/ zi la hotel si un depozit de 10 Euro/ sejur. Pentru plati in cadrul hotelului, clientii vor folosi cardul Naxos care functioneaza ca un card de credit reincarcabil (cardul se incarca cu bani la receptie sau la punctele de reincarcare din cadrul complexului). Clientii vor putea folosi acest card pentru accesul in camerele de hotel, precum si pentru accesul la restaurant. Sumele de bani ramase pe card vor fi restituite la plecare. Clasificarea oficiala a hotelului in Italia: 4*

Camerele: camerele duble din cladirea principala (hotel) sunt toate de tip twin, cu 2 paturi, au vedere laterala la mare si sunt echipate cu: baie cu dus si uscator de par, aer conditionat, telefon, TV satelit, seif (cu plata), frigider si balcon. Camerele duble din vile au aceleasi dotari, terasa si sunt situate la parter sau la etajul I. Camerele cu 3 paturi sunt situate doar la parter. Camerele family sunt situate la etajul I, iar patul pentru a V-a persoana este un pat mic de max. 140 cm lungime sau un patut (nu ambele).

Activitati: centru fitness, teren de tenis, yoga, windsurf, canoe, tir cu arcul, volei, baschet, tenis de masa, gimnastica aerobica, lectii de dans, programe de animatie in timpul zilei si divertisment (muzica, dansuri) seara. Urmatoarele activitati sunt oferite contra cost: biliard, jocuri video, schi nautic, parasailing, centru de diving.

Facilitati pentru copii: babyclub (1-3 ani, participare numai cu certificat medical) miniclub (4-11 ani), juniorclub (copii peste 12 ani), restaurant pentru copii mici (pana la varsta de 3 ani), piscina. Cluburile pentru copii sunt inchise Sambata.

Masa: demipensiune (mic dejun si cina bufet); restaurantul pentru clientii din cladirea principala este Oasys, iar pentru clientii din vile, restaurantul este Del Parco. La cina sunt incluse 1/2 L de apa + 1/4 L de vin/ persoana.

Opinia noastra: hotelul este situat pe o suprafata considerabil de mare si este inconjurat de gradini. In cadrul complexului sunt oferite foarte multe servicii pentru o vacanta reusita. Clasificarea tour operatorului: 4* pentru servicii, 3* pentru camere.

Nota: pentru anumite facilitati, hotelul poate solicita taxe suplimentare; in momentul sosirii la hotel, solicitati receptiei sa va informeze cu exactitate asupra lor. In prima zi de sejur, cazarea incepe dupa ora 15:00.



Pagina web: www.atahotels.it

Vezi mai mult

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.
Pentru o oferta personalizata, va rugam, completati urmatorul chestionar !