Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

SENATOR PARQUE CENTRAL


Descriere

Hotelul Senator Parque Central este situat în centrul Valenciei, la 15 minute de mers pe jos de centrul vechi și gara Xativa. Acest hotel modern oferă WiFi gratuit, un centru de fitness şi o saună.Plaja Las Arenas şi portul din Valencia se află la 5 km de hotel, iar autobuzul public cu program regulat opreşte lângă hotel. Pe străzile din jur există numeroase magazine şi baruri. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Valencia, situat la 10,5 km de proprietate.

Localizare

Plaja Las Arenas şi portul din Valencia se află la 5 km de hotel, iar autobuzul public cu program regulat opreşte lângă hotel. Pe străzile din jur există numeroase magazine şi baruri. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Valencia, situat la 10,5 km de proprietate.

Facilitati Hotel

Hotelul Senator Parque Central este situat în centrul Valenciei, la 15 minute de mers pe jos de centrul vechi și gara Xativa. Acest hotel modern oferă WiFi gratuit, un centru de fitness şi o saună.Hotelul Senator are sală de mese cu aer condiţionat, unde este servit zilnic un mic dejun tip bufet. Oaspeţii au la dispoziţie un bar. Recepţia hotelului este deschisă nonstop.

Facilitati Camere

Camerele de la Senator Parque Central au aer condiţionat, izolaţie fonică şi seif. Băile private sunt dotate cu uscător de păr şi articole de toaletă. La sosire sunt disponibile 2 sticle de apă minerală gratuite.

Vezi mai mult

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.
Pentru o oferta personalizata, va rugam, completati urmatorul chestionar !