Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Celia Apartments Zakynthos (Vasilikos)


Descriere

Descriere: Aceasta este o proprietate cu design traditional, intr-o zona linistita care ofera studiouri in sistem self-catering. Toate unitatile sunt echipate cu aer conditionat gratuit, Wi-Fi, o chicineta un balcon. De asemenea, oaspetii se pot bucura de o piscina, un restaurant si un bar la piscina cu vedere la mare.

Localizare: Celia Apartments este un mic complex de studiouri care se bucura de malul marii la periferia orasului Vassilikos. Este situat la doar 50 m de plaja cu nisip si la aproximativ 9 km de aeroportul Zakynthos.

Dotari camere: Toate unitatile de cazare ofera urmatoarele: aer conditionat/incalzire individuala (gratuit), Wi-Fi (gratuit), chicineta (mini frigider, 2 plite. ustensile de bucatarie), masa si scaune, baie privata cu cabina de dus sau cada, uscator de par (la cerere), oglinda cosmetica, balcon, serviciu de menajera (zilnic), schimbarea prosoapelor (de 2 ori pe saptamana), lenjerie schimbare (de 2 ori pe saptamana).


Facilitati hotel: Receptie, camer pentru bagaje, Wi-Fi in toate zonele (gratuit), piscina in aer liber, sezlonguri si umbrele de soare la piscina (gratuit), terasa, gradina, parcare la fata locului (liber).

Web site: https://hotelscheck-in.com/celiaapartments/en/
Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
Taxa de statiune obligatorie - se plateste la receptie:
- 0,5 euro/camera/noapte la hotel 1-2*;
- 1,5 euro/camera/noapte la hotel 3*;
- 3 euro/camera/noapte la hotel 4*;
- 4 euro/camera/noapte la hotel 5*;
- 0,5 euro/noapte/apartament sau studio la unitatile de cazare tip apartamente si studiouri.




Vezi mai mult

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.
Pentru o oferta personalizata, va rugam, completati urmatorul chestionar !