Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Descriere: Localizat pe insula Zakynthos, in statiunea Laganas hotelul este recomandat in special tinerilor si celor carora le place viata de noapte, fiind o locatie zgomotoasa.

Plaja: Plaja cu nisip este la 100 metri.

Dotari camere: Toate camerele au aer conditionat (contra cost - 6 euro/zi), seif (contra cost - 20 euro/saptamana), paturi twin, wifi, televizor, telefon, baie cu dus.

Facilitati hotel: Hotelul dispune de un restaurant principal, 1 pool bar, 1 piscina cu sezlonguri si umbrele. In timpul zile se organizeaza activitati pentru copii, iar seara seri tematice pentru adulti.

Alte informatii: housekeeping zilnic, schimbat lenjerie de pat de 2 ori pe saptamana, schimbat prosoape de 3 ori pe saptamana; patutul pt infant este gratuit.

Web: www.playabayhotel.gr

Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Taxa de statiune obligatorie - se plateste la receptie:
- 0,5 euro/camera/noapte la hotel 1-2*;
- 1,5 euro/camera/noapte la hotel 3*;
- 3 euro/camera/noapte la hotel 4*;
- 4 euro/camera/noapte la hotel 5*;
- 0,5 euro/noapte/apartament sau studio la unitatile de cazare tip apartamente si studiouri.


Vezi mai mult

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.
Pentru o oferta personalizata, va rugam, completati urmatorul chestionar !

Locatie