Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

BLUE BAY BEACH RESORT & SPA


Descriere

Un hotel de lux pe malul mării, cu farmec tradițional swahili, Bluebay Beach Resort & Spa este situat pe cea mai frumoasă plajă cu nisip alb de pe coasta de est a insulei Zanzibar. Amplasat în grădini tropicale de 30 de acri, cu peste 1.000 de palmieri, hotelul este unul dintre cele mai prestigioase proprietăți din Zanzibar, oferind confortul maxim pe plajă: cazare excelentă; vinuri și mese fine; o serie de facilități sportive și de agrement; faimosul Oasis Spa. WiFi gratuit este disponibil în întregul complex. Hotelul împarte o plajă de 500 de metri cu proprietatea sa soră - Sultan Sands Island Resort.

Localizare
Stone Town este la 40 km de Bluebay Beach Resort&Spa, iar aeroportul internaţional Zanzibar se găsește la 46 km. 

Facilitati Hotel
Printre activităţile disponibile se numără terenuri de tenis, tenis de masă şi o sală de sport, iar oaspeţii care doresc să practice sporturi nautice au la dispoziţie scufundări, hidrobiciclete şi windsurfing. Pentru copii există un loc de joacă și piscină pentru copii. Se pot rezerva excursii, închirieri auto sau de biciclete.

Facilitati Camere
Camerele şi suitele sunt spaţioase şi au dressing şi zonă de relaxare. Unele sunt amplasate într-o zonă privată și au duș în aer liber.

Vezi mai mult

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.
Pentru o oferta personalizata, va rugam, completati urmatorul chestionar !