Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

KIWENGWA BEACH RESORT

de la
1503  1499 
Tarif / persoana
* perioada 19.04.2024 - 27.04.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Această proprietate este la 1 minut pe jos față de plajă. Situat în districtul Kiwengwa Beach din Kiwengwa, Kiwengwa Beach Resort se află la 10 km de rezervația forestieră Kichwele și la 3 minute de mers pe jos de Obama Beach Club Zanzibar. Proprietatea pune la dispoziţie un restaurant şi piscină în aer liber. Complexul are grădină şi terasă.

Localizare

Situat în districtul Kiwengwa Beach din Kiwengwa, Kiwengwa Beach Resort se află la 10 km de rezervația forestieră Kichwele și la 3 minute de mers pe jos de Obama Beach Club Zanzibar. Aeroportul internaţional Abeid Amani Karume este situat la 45 km.

Facilitati Hotel

Kiwengwa Beach Resort oferă unități de cazare de 5 stele, cu o cadă cu hidromasaj. Oaspeții de la complex se vor putea bucura de activități în și în jurul localității Kiwengwa, cum ar fi ciclismul. Proprietatea pune la dispoziţie un restaurant şi piscină în aer liber. Complexul are grădină şi terasă. Conexiunea WiFi este disponibilă la un cost suplimentar, iar parcarea privată este gratuită.

Facilitati Camere

Fiecare cameră de la complex include un dulap. Kiwengwa Beach Resort oferă anumite unități cu vedere la mare, iar camerele sunt dotate cu baie privată cu o cadă. Toate camerele au aer condiționat și TV cu ecran plat.

Vezi mai mult

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.
Pentru o oferta personalizata, va rugam, completati urmatorul chestionar !