Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

PARADISE BEACH RESORT

de la
1229 
Tarif / persoana
* perioada 05.06.2024 - 13.06.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Paradise Beach Resort se află în Uroa, la 2 km de plaja Chwaka, și oferă cazare cu restaurant, parcare privată gratuită, piscină în aer liber și centru de fitness. Acest hotel de 4 stele pune la dispoziție un bar și camere cu aer condiționat, acces gratuit la internet WiFi și baie privată. Hotelul are recepție deschisă non-stop, un lounge comun și schimb valutar. Facilitățile complexului includ două piscine mari, o piscină pentru copii, un bar Jetty magic, trei baruri la piscină, un lounge bar cu vedere la Oceanul Indian.

Localizare

Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internațional Abeid Amani Karume, situat la 25 km de proprietate, iar serviciul de transfer de la/la aeroport este disponibil la un cost suplimentar.

Facilitati Hotel

Complexul oferă în fiecare dimineață un mic dejun continental și tip bufet. Paradise Beach Resort oferă cazare de 4 stele, cu saună și terasă.

Facilitati Camere

Toate camerele de la Paradise Beach Resort includ lenjerie de pat și prosoape.

Vezi mai mult

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.
Pentru o oferta personalizata, va rugam, completati urmatorul chestionar !