Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

SEA CLIFF RESORT & SPA


Descriere

Cu vedere spre Oceanul Indian, acest complex este la 25 de kilometri de aeroportul Zanzibar. Toate camerele au TV cu ecran plat și canale prin satelit, iar proprietatea pune la dispoziție 4 baruri și 3 restaurante.

Localizare

Stone Town este la 18 kilometri de Sea Cliff Resort & Spa Zanzibar.

Facilitati Hotel

2 piscine, 4 baruri și 3 restaurante. Oaspeții se pot relaxa la Spa Shwari sau se pot bucura de caiac, windsurfing, navigație și schi nautic la Zanzibar Sea Cliff Resort & Spa.

Facilitati Camere

Aer condiționat, ventilatoare de tavan, televizoare LCD cu ecran plat cu canale internaționale prin satelit și internet / WiFi gratuit. Camerele au birou și scaun, uscător de păr, telefon, stație de ceai și cafea, frigider bar aprovizionat, alarmă de incendiu electronică. Stații de andocare IPOD (la cerere). Camere potrivite pentru scaune cu rotile, disponibile la cerere. Fiecare cameră este securizată cu cele mai noi facilități de chei electronice și seif. Serviciu personal de spălătorie disponibil. Room service nonstop.

Vezi mai mult

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.
Pentru o oferta personalizata, va rugam, completati urmatorul chestionar !