Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ZANZIBAR BAY


Descriere

Descoperiți definiția „luxului relaxat” în timpul sejurului dvs. în Zanzibar Bay Resort, situat în Marumbi. Hotelul a fost construită recent (2020), folosind materiale care respectă mediul și mențin un stil autentic african, cu o atmosferă relaxantă. Hotelul este pe malul mării si oferă 104 camere, o piscină infinită imensă cu o insulă tropicală, un bar la piscină și barul nostru magic Jetty de pe Oceanul Indian. BINE - 7,8 Booking.com

Localizare

Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internațional Abeid Amani Karume, aflat la aproximativ 37 km de proprietate. Zanzibar Bay Resort - All Inclusive oferă servicii de transfer de la/la aeroport, la cerere și la un cost suplimentar.

Facilitati Hotel

Proprietatea asigură zilnic un mic dejun tip bufet. Restaurantul proprietății este specializat în preparate locale, africane și internaționale, cu opțiuni cu fructe de mare. Personalul vorbește germană, engleză, franceză și olandeză și poate răspunde tuturor solicitărilor oaspeților.

Facilitati Camere

Toate unitățile de cazare au aer condiționat, TV cu ecran plat și fierbător electric. Fiecare cameră are balcon, unele oferă vedere la grădină, iar altele se bucură de vedere la mare. De asemenea, camerele includ o baie privată cu articole de toaletă gratuite.

Vezi mai mult

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.
Pentru o oferta personalizata, va rugam, completati urmatorul chestionar !