Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

AMSTERDAM HOTEL & SUITES


Descriere

Situat la 500 de metri de plaja Kemer, Amsterdam Otel & Suite Apart oferă cazare de 3 stele în Kemer și are o piscină în aer liber, o grădină și un restaurant. Cu camere de familie, această proprietate pune la dispoziția oaspeților și o terasă la soare. Unitatea de cazare oferă o recepție deschisă nonstop, transferuri de la aeroport, un birou de turism și WiFi gratuit în întreaga proprietate.

Localizare

Plaja publică Merkez Bati se află la mai puțin de 1 km de Amsterdam Otel & Suite Apart, iar plaja Ayisigi se află la 14 minute de mers pe jos. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Antalya, situat la 55 km de hotel.

Facilitati Hotel

o piscină în aer liber, o grădină și un restaurant. Având camere de familie, această proprietate pune la dispoziția oaspeților și o terasă la soare. Unitatea de cazare oferă o recepție deschisă nonstop, transferuri de la aeroport, un birou de turism și WiFi gratuit în întreaga proprietate. la acest hotel sunt disponibile servicii de închiriere de biciclete și închirieri auto, iar zona este populară pentru ciclism.

Unitatea de cazare oferă un serviciu de călcat, precum și facilități de afaceri, precum fax și fotocopiere.

Facilitati Camere

Hotelul va pune la dispoziția oaspeților camere cu aer condiționat, birou, ceainic, frigider, minibar, seif, TV și baie privată cu duș. Camerele selectate de aici vă vor pune la dispoziție o bucătărie cu cuptor și aragaz. La Amsterdam Otel & Suite Apart, toate camerele sunt dotate cu lenjerie de pat și prosoape.

Vezi mai mult

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.
Pentru o oferta personalizata, va rugam, completati urmatorul chestionar !