Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Andros Family Club


Descriere

Andros Family Club este o proprietate de 4 stele situată în Side (Antalya) care oferă un restaurant și o piscină în aer liber cu șezlonguri și umbrele de soare. Proprietatea are recepție cu program non - stop, unde clienții sunt întâmpinați cu ospitalitate în orice moment al zilei. Se oferă acces gratuit la internet Wi-fi în spațiile publice. Parcarea este disponibilă la proprietate gratuit.

Sunt disponibile 46 camere. Camerele luminoase de la Andros Family Club sunt dotate cu aer condiționat și Tv cu canale prin satelit. Fiecare cameră dispune de minibar. Oaspeții pot solicita serviciul de room service pentru a servi masa sau diverse băuturi. În camere există baie cu cadă sau duș prevăzută cu foehn. Curățenia in cameră se face zilnic.

La Andros Family Club oaspeții au la dispoziție un restaurant care servește mâncare în stil bufet. Preparate din bucătăria internațională așteaptă să fie degustate în fiecare zi. Masa poate fi servită atât în interior, cît si în aer liber, pe terasă, în funcție de vreme. Oaspeţii pot avea diverse băuturi răcoritoare sau alcoolice la bar.

În cadrul proprietatății există piscină în aer liber pentru cei care doresc să se relaxeze și să se bronzeze. Aceasta este prevăzută cu șezlonguri confortabile, prosoape și umbrele de soare.

Oaspeții au la dispoziție numeroase activități. În timpul zilei, la Andros Family Club amatorii de divertisment pot juca darts sau tenis de masă.

Proprietatea este o alegere potrivită pentru familiile cu copii. Cei mici se pot distra în aer liber la piscina pentru copii sau în locul de joacă special amenajat.

Printre alte servicii proprietatea oferă și serviciul de spălătorie.

Andros Family Club se află la 1,7 km de Orașul Side și la 65 km de Aeroportul Antalya. La cerere proprietatea organizează transfer la/de la aeroport contra cost.

Manavgat se află la 5,3 km de proprietate.


Restaurante:
Restaurant - Bucătărie: internaţională, Meniu: bufet

Aeroporturi în apropiere
Aeroportul Antalya - 65 km

Puncte de interes
Orașul Side (centru) - 1,7 km
Manavgat - 5,3 km

Vezi mai mult

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.
Pentru o oferta personalizata, va rugam, completati urmatorul chestionar !

Facilitati

Bar
Restaurant
Umbrele de soare
Darts
Șezlonguri
Wi-Fi zone publice gratuit
Spălătorie - cu plata
Recepție non-stop
TV
Telefon
Aer condiționat
Terasă
Meniu bufet
Piscină exterioară
Room service - cu plata
Piscină pentru copii
Curățenie în cameră - zilnic
Balcon
Canale prin satelit
Foehn
Baie cu cadă sau duș
Tenis de masă
Loc de joacă în aer liber
Transfer la/ de la aeroport - cu plata
Curăţătorie chimică - cu plata
Parcare la proprietate
Minibar
Acces facil la plajă
Acces imediat la plajă