Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotelul Argos beneficiază de o locație convenabilă in centrul vechi al orașului Kaleiçi din Antalya, reprezentand un bun punct de plecare pentru explorarea orașului istoric.

Camerele cu aer condiționat de la Hotelul Argos au podea cu parchet și carpete speciale, fiecare fiind decorată unic cu scene din orașul istoric. Toate camerele sunt dotate cu TV cu ecran plat cu canale prin satelit și acces Wi-Fi gratuit.

In fiecare dimineață, oaspeții au la dispoziție un mic dejun bogat de tip bufet. Restaurantul Hotelului Argos servește mese de cină cu o serie de mancăruri à la carte și preparate din bucătăria autentică turcă. De asemenea, oaspeții se pot bucura de gustări și băuturi reci la barul de la piscina hotelului sau se pot relaxa langă piscină și in grădina inconjurată de ziduri.

Hotelul Argos este la o plimbare de 5 minute de Plaja Mermerli. Statiile de tramvai si autobuz se află la 500 de metri de hotel, iar Aeroportul Antalya este la 15 km. In apropiere de hotel, oaspeții vor găsi numeroase magazine, restaurante și baruri.

Vezi mai mult

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.
Pentru o oferta personalizata, va rugam, completati urmatorul chestionar !

Locatie