Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

BARUT BAYOU VILLAS


Descriere

Situat în Antalya, la 2 km de Lara Halk Plaji, Bayou Villas-Ultra All Inclusive oferă cazare cu o piscină în aer liber, parcare privată gratuită, un centru de fitness și o grădină. Cu un club pentru copii, această proprietate pune la dispoziția oaspeților și un restaurant, un parc acvatic și o terasă. Unitatea de cazare oferă o recepție deschisă nonstop, transferuri de la aeroport, room service și WiFi gratuit în întreaga proprietate.

Toate camerele de la hotel sunt dotate cu aer condiționat, zonă de relaxare, TV cu ecran plat cu canale prin satelit, bucătărie, zonă de luat masa, seif și baie privată cu duș, articole de toaletă gratuite și uscător de păr. La Bayou Villas-Ultra All Inclusive, camerele au lenjerie de pat și prosoape.

Micul dejun zilnic oferă opțiuni à la carte, continentale sau halal.

Unitatea de cazare de 5 stele are saună, cadă cu hidromasaj și centru spa.

Poarta lui Hadrian se află la 16 km de Bayou Villas-Ultra All Inclusive, iar Turnul cu Ceas din Antalya este la 16 km de proprietate. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Antalya, situat la 5 km de hotel.

Vezi mai mult

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.
Pentru o oferta personalizata, va rugam, completati urmatorul chestionar !