Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Oltenia


Descriere

Hotelul Oltenia este situat in centrul statiunii Govora.
Capacitate hotel: 49 garsoniere , 70 camere duble 3 stele, 46 camere duble 2 stele, sala de conferinte cu o capacitate de 100 de locuri. Camerele duble 3 stele sunt dotate cu televizor si minibar, garsonierele sunt dotate cu televizor, minibar si aer conditionat.
Nu se accepta cazarea persoanelor insotite de animale de companie
Restaurante/Baruri: Restaurantul OLTENIA 3 stele cu o capacitate de 130 locuri; Restaurantul - Pensiune OLTENIA 3 stele cu o capacitate de 144 locuri.
Tratamente balneare: Baza de tratament a hotelului este destinata tratarii urmatoarelor afectiuni: afectiunile cailor respiratorii, otorinolaringologice, reumatismale si afectiunilor asociate. In tratamente se folosesc apele minerale iodurate, sulfuroase si cele sulfuroase slab bicarbonatate.
Proceduri majore: aerosoli individuali, pulverizatii camera, bai generale si partiale la cada, aplicatii parafina (contracost), bai galvanice.
Proceduri adiacente: inhaloterapie cu medicamente, electroterapie, magnetoterapie, ultrasunete, solux, kinetoterapie de grup la sala, cura de teren, ultraviolete.
Agrement/Sport: piscina in aer liber; Centru SPA (piscina, sauna umeda si uscata - cu programare prealabila, sala fitness - program incepand cu ora 15.00). Perioada de functionare: 18.06 - 02.09.2023, acces gratuit pentru turistii cazati in hotel.

Turistii care se prezinta cu biletul - tip de trimitere de la medicul de familie sau medicul specialist si cardul de sanatate primesc gratuit 3 proceduri de tratament pe zi, maxim 10 zile.
Tratamentul se efectueaza de luni pana vineri.
Pentru seriile cu tratament zilele de intrare sunt duminica si luni.
Pentru sejururile de odihna intrarile sunt miercuri, joi, vineri si sambata.
La pachetele cu bufet suedez se intra cu pranzul, care se serveste in intervalul orar 13.00 - 15.00.
Patul suplimentar (pentru copii) se poate monta doar in garsoniere.
Reduceri copii:
- copii intre 0 - 5 ani gratuitate la cazare si masa
- copii intre 5 - 10 ani achita taxa de utilitati 33 lei/zi si nu beneficiaza de masa fisa cont
in perioada 26.03- 17.06 si 03.09 - 01.12.2023. In perioada 18.06 - 02.09 chita 50% din cotravaloarea meselor
- copii peste 10 ani achita serviciile de masa integral

Vezi mai mult

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.
Pentru o oferta personalizata, va rugam, completati urmatorul chestionar !