Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Diana


Descriere

Decorul ideal de relaxare




220 de camere confortabile într-un cadru natural deosebit. Un centru de tratament și prevenție cu sursă proprie de apă termală minerală bogată în sulf, cu personal medical de specialitate și aparatură de ultimă generație. Excursii organizate, piscină acoperită și în aer liber, saună și săli de masaj. Totul pentru o vacanță liniștită, sub semnul zeiței Diana, între culmi împădurite, veșnic verzi.

Hotel Diana de 3 stele se află la 3 minute de centrul stațiunii și oferă toate condițiile unui resort modern la Băile Herculane. Cu 2 săli de conferință și un foaier cu vedere la munte, restaurante generoase și o terasă de vară, hotelul face parte din 2011 din lanțul românesc Bacolux Hotels.

Aer pur, puternic ionizat, apă foarte bogat mineralizată și confort – toate te ajută să te recuperezi în deplină liniște. Când vrei o vacanță la Băile Herculane, verifică ofertele de tratament de la Hotel Diana și descoperă detaliile!

Vezi mai mult

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.
Pentru o oferta personalizata, va rugam, completati urmatorul chestionar !