Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Aspen Aparthotel este o proprietate de 3 stele care se află în Bansko și oferă piscină interioară și centru spa/ wellness care asigură servicii pentru un sejur extrem de relaxant. Proprietatea are recepție cu program non - stop, unde clienții sunt întâmpinați cu ospitalitate în orice moment al zilei. Se oferă acces gratuit la internet Wi-fi în spațiile publice.

Camerele luminoase de la Aspen Aparthotel sunt dotate cu mochetă, aer condiționat și Tv. Fiecare cameră dispune de cană pentru prepararea apei calde. Oaspeții pot solicita serviciul de room service pentru a servi masa sau diverse băuturi. În camere există baie cu cadă sau duș ce are în dotare articole de toaletă gratuite. Oaspeții au acces gratuit la serviciul Wi-fi în camere. Curățenia in cameră se face zilnic. Fiecare unitate de cazare include o chicinetă utilată cu plită de gătit și ustensile de bucătărie. De asemenea, este disponibil și un cuptor cu microunde pentru prepararea sau încălzirea mâncărurilor. Proprietatea oferă camere pentru familie cu o suprafață mai mare și un număr mai mare de paturi față de cele standard.

La Aspen Aparthotel oaspeții au la dispoziție un restaurant care servește mâncare à la carte. Oaspeţii pot avea diverse băuturi răcoritoare sau alcoolice la bar. Oaspeţii îşi pot pregăti micul dejun şi alte mese şi le pot savura chiar pe balcon.

Din facilitățile oferite de proprietate nu lipsește centrul de wellnes și spa, unde oaspeții se pot relaxa la masaj, saună sau la baia cu aburi. În cadrul proprietatății există piscină interioară pentru lunile mai reci sau pentru zile toride unde oaspeții se pot relaxa în voie.

Oaspeții își pot petrece timpul liber jucând tenis de masă.

Aspen Aparthotel este o alegere excelentă pentru călătorii interesați de natură. Împrejurimile oferă posibilitatea practicării de ciclism.

Facilitățile de la proprietate mai cuprind un lift și o cameră pentru bagaje.

Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Sofia, situat la o distanță de 96 km. La cerere proprietatea organizează transfer la/de la aeroport contra cost.

Cele mai apropiate atracții de Aspen Aparthotel sunt: Telescaun Bansko - 300 m, Biserica Sf. Treimi - 1,3 km, Comuna Bansko - 1,5 km.


Restaurante:
Restaurant - Meniu: à la carte

Vezi mai mult

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.
Pentru o oferta personalizata, va rugam, completati urmatorul chestionar !

Facilitati

Bar
Restaurant
Lift
Ciclism
Parcare la proprietate - cu plata
Wi-Fi zone publice gratuit
Camere pentru familie
TV
Telefon
Room service - cu plata
Wi-Fi camere gratuit
Balcon
Masaj - cu plata
Transfer la/ de la aeroport - cu plata
Baie cu aburi - cu plata
Spa/ centru wellness - cu plata
Canale prin cablu
Cuptor cu microunde
Apartamente
Grădină
Recepție non-stop
Aer condiționat
Meniu à la carte
Curățenie în cameră - zilnic
Articole de toaletă gratuite
Fierbător
Cameră pentru bagaje
Baie cu duș
Piscină interioară
Ustensile de bucătărie
Saună
Mochetă
Chicinetă
Plită de gătit
Tenis de masă - cu plata
Telegondolă- la 150 m

Locatie