Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Aspen Resort Golf, Ski & Spa


Descriere

Situată în Bansko, această proprietate de 3 stele oferă piscină interioară, piscină în aer liber, cu șezlonguri și umbrele de soare, precum și centru spa/ wellness care asigură servicii pentru un sejur extrem de relaxant. Facilitățile de la Aspen Resort Golf, Ski & Spa includ și sală de fitness. Proprietatea are, de asemenea, servicii de recepție cu program non - stop și închirieri auto. Se oferă acces gratuit la internet Wi-fi în spațiile publice.

Camerele luminoase de la Aspen Resort Golf, Ski & Spa sunt dotate cu parchet, aer condiționat, Tv și seif. Fiecare cameră dispune de cană pentru prepararea apei calde. Oaspeții pot solicita serviciul de room service pentru a servi masa sau diverse băuturi. Unele camere au balcon cu vedere la munte. În camere există baie cu cadă sau duș ce are în dotare foehn și articole de toaletă gratuite. Curățenia in cameră se face zilnic. De asemenea, este disponibil și un cuptor pentru prepararea sau încălzirea mâncărurilor. Proprietatea oferă camere pentru familie cu o suprafață mai mare și un număr mai mare de paturi față de cele standard.

La Aspen Resort Golf, Ski & Spa oaspeții au la dispoziție un restaurant care servește mâncare à la carte. Preparate din bucătăria internațională așteaptă să fie degustate în fiecare zi. Masa poate fi servită atât în interior, cît si în aer liber, pe terasă, în funcție de vreme. Oaspeţii pot avea diverse băuturi răcoritoare sau alcoolice la bar.

Din facilitățile oferite de proprietate nu lipsește centrul de wellnes și spa, unde oaspeții pot încerca diferite tratamente de înfrumusețare sau se pot relaxa la masaj sau la saună. În cadrul proprietatății există piscină interioară pentru lunile mai reci sau pentru zile toride, precum și piscină exterioară unde oaspeții se pot relaxa și bronza în voie. Piscina exterioară este prevăzută cu șezlonguri confortabile, prosoape și umbrele de soare.

Oaspeții au la dispoziție numeroase activități. În timpul zilei, la Aspen Resort Golf, Ski & Spa amatorii de divertisment pot juca darts, biliard sau tenis de masă.

O sală de fitness cu echipamente necesare pentru o gamă variată de exerciții fizice este la dispoziția celor interesați.

Pentru orele toride cei mici pot opta pentru zona de joacă amenajată la interior, unde există jocuri și muzică.

Facilitățile de la proprietate mai cuprind și un lift, o cameră pentru bagaje și un seif. Printre alte servicii proprietatea oferă și serviciul de spălătorie.

Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Sofia, situat la o distanță de 93 km. La cerere proprietatea organizează transfer la/de la aeroport contra cost.

Cele mai apropiate atracții de Aspen Resort Golf, Ski & Spa sunt: Biserica Sf. Treimi - 6,7 km, Capela Sf. fecioare - 6,9 km, Mosta - 8,2 km.


Restaurante:
Restaurant - Bucătărie: internaţională, Meniu: à la carte

Vezi mai mult

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.
Pentru o oferta personalizata, va rugam, completati urmatorul chestionar !

Facilitati

Bar
Restaurant
Lift
Seif
Umbrele de soare
Parcare la proprietate - cu plata
Wi-Fi zone publice gratuit
Biliard - cu plata
Camere pentru familie
TV
Telefon
Frigider
Foehn
Fitness
Animatori
Masaj - cu plata
Transfer la/ de la aeroport - cu plata
Club pentru copii
Solar - cu plata
Spa/ centru wellness - cu plata
Canale prin cablu
Darts - cu plata
Depozit schiuri
Apartamente
Cuptor
Vedere la munte
Lobby bar
Șezlonguri
Grădină
Închirieri auto
Călcătorie - cu plata
Spălătorie - cu plata
Recepție non-stop
Aer condiționat
Terasă
Meniu à la carte
Curățenie în cameră - zilnic
Articole de toaletă gratuite
Baie cu cadă sau duș
Fierbător
Sală de fitness
Cameră pentru bagaje
Sală de conferințe - cu plata
Piscină exterioară (deschisă în sezon)
Cameră cu aburi
Baie cu duș
Bucătărie
Ustensile de bucătărie
Saună
Servicii de înfrumusețare
Facilităţi pentru persoane cu mobilitate redusă
Pardoseală de lemn sau parchet
Plită de gătit
Piscină interioară încălzită
Tenis de masă - cu plata
Telegondolă - la 700 m
Transfer la telegondolă
Room Service