Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Situată în Bansko, această proprietate de 4 stele oferă piscină interioară, piscină în aer liber, cu șezlonguri și umbrele de soare, precum și centru spa/ wellness care asigură servicii pentru un sejur extrem de relaxant. Facilitățile de la Belvedere Holiday Club includ și sală de fitness. Proprietatea are recepție cu program non - stop, unde clienții sunt întâmpinați cu ospitalitate în orice moment al zilei. Se oferă acces gratuit la internet Wi-fi în spațiile publice. Parcarea este disponibilă la proprietate gratuit.

Camerele luminoase de la Belvedere Holiday Club sunt dotate cu parchet, aer condiționat, Tv și seif. Fiecare cameră oferă cană-fierbător și mașină pentru prepare cafea sau ceai. Oaspeții pot solicita serviciul de room service pentru a servi masa sau diverse băuturi. Camerele au balcon cu vedere la piscină sau la grădină. În camere există baie cu cadă sau duș prevăzută cu foehn. Curățenia in cameră se face zilnic. De asemenea, este disponibilă o zonă de luat masa. Proprietatea oferă camere pentru familie cu o suprafață mai mare și un număr mai mare de paturi față de cele standard.

La Belvedere Holiday Club oaspeții au la dispoziție un restaurant care servește mâncare în stil bufet. Preparate din bucătăria internațională așteaptă să fie degustate în fiecare zi. Masa poate fi servită atât în interior, cît si în aer liber, pe terasă, în funcție de vreme. 2 baruri, unul la piscină și unul în lobby, sunt disponibile cu o ofertă variată de băuturi răcoritoare și alcoolice. Pentru cei cu anumite nevoi de nutriție, Belvedere Holiday Club oferă meniuri pentru diete speciale.

Din facilitățile oferite de proprietate nu lipsește centrul de wellnes și spa, unde oaspeții se pot relaxa la masaj, saună sau la baia cu aburi. Jacuzzi-ul și baia turcească fac parte din oferta variată de servicii spa. În cadrul proprietatății există piscină interioară pentru lunile mai reci sau pentru zile toride, precum și piscină exterioară unde oaspeții se pot relaxa și bronza în voie. Piscina exterioară este prevăzută cu șezlonguri confortabile, prosoape și umbrele de soare, precum și cu un bar unde oaspeții pot degusta băuturi alcoolice sau răcoritoare.

Oaspeții au la dispoziție numeroase activități. În timpul zilei, la Belvedere Holiday Club amatorii de divertisment pot juca tenis de masă sau biliard.

O sală de fitness cu echipamente necesare pentru o gamă variată de exerciții fizice este la dispoziția celor interesați.

Cei mici se pot distra în aer liber la piscina exterioară cu secțiune pentru copii. Copiii au la dispoziție jocuri și puzzle-uri. Pentru cei mai mici Belvedere Holiday Club oferă pătuțuri.

Facilitățile de la proprietate mai cuprind un lift și o cameră pentru bagaje. Printre alte servicii proprietatea oferă și serviciul de spălătorie.

Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Sofia, situat la o distanță de 96 km. La cerere proprietatea organizează transfer la/de la aeroport contra cost.

Cele mai apropiate atracții de Belvedere Holiday Club sunt: Telescaun Bansko - 600 m, Stațiunea Bansko - 1,3 km, Shiligarnik - 6,2 km.


Restaurante:
Restaurant - Bucătărie: internaţională, Meniu: bufet

Puncte de interes
Telescaun Bansko - 0,6 km
Stațiunea Bansko - 1,3 km
Shiligarnik - 6,2 km
Shiligarnik - Todorka - 6,3 km
Vihren Peak - 10 km
Beliţa - 15 km
Dobarsko - 15 km

Aeroporturi în apropiere
Aeroportul Sofia - 96 km

Vezi mai mult

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.
Pentru o oferta personalizata, va rugam, completati urmatorul chestionar !

Facilitati

Restaurant
Lift
Seif
Umbrele de soare
Wi-Fi zone publice gratuit
Biliard - cu plata
Camere pentru familie
TV
Telefon
Frigider
Meniu bufet
Seif - cu plata
Room service - cu plata
Balcon
Foehn
Fitness
Masaj - cu plata
Transfer la/ de la aeroport - cu plata
Baie cu aburi - cu plata
Jacuzzi - cu plata
Spa/ centru wellness - cu plata
2 baruri
Pachete Spa - cu plata
Meniu pentru copii
Meniuri pentru diete speciale
Parcare la proprietate
Lobby bar
Șezlonguri
Grădină
Spălătorie - cu plata
Recepție non-stop
Aer condiționat
Terasă
Curățenie în cameră - zilnic
Mașină de cafea
Baie cu cadă sau duș
Curăţătorie chimică - cu plata
Baie turcească - cu plata
Saună - cu plata
Prosoape pentru piscină
Vedere la piscină
Bar la piscină
Fierbător
Sală de fitness
Scaun înalt pentru copii
Paturi bebeluși
Cameră pentru bagaje
Sală de conferințe - cu plata
Vedere la grădină
Piscină exterioară (deschisă în sezon)
Facilități călcat
Bucătărie
Ustensile de bucătărie
Zonă de luat masa
Jocuri și puzzle-uri
Secțiune pentru copii în piscina exterioară
Pardoseală de lemn sau parchet
Masă
Plită de gătit
Piscină interioară încălzită
Tenis de masă - cu plata
Transfer la telegondolă
Telegondolă - la 600 m

Locatie