Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Holiday Group


Descriere

Locație: Hotel Holiday Group este un hotel de familie de trei stele, situat la începutul stațiunii Bansko.
Cazare: Hotelul Holiday Group oferă cazare în 17 camere duble, 6 duplexuri, 1 apartament cu un dormitor, 1 apartament cu un dormitor cu șemineu și 1 apartament de lux cu un dormitor cu șemineu și saună. Toate spațiile sunt dotate cu telefon, TV cu canale prin cablu, acces la internet, baie separată și canapele și canapele confortabile.
DBL 2+1: Aproximativ 20 de metri pătrați. Camerele duble dispun de un pat dublu sau de două paturi de o persoană și de o baie cu toaletă, iar o parte dintre ele dispun și de o terasă. Ocupație maximă de 3 adulți.
MAISONETTE 2+2: Aproximativ 40 de metri pătrați. Casetele sunt compuse dintr-un dormitor cu un pat dublu sau două paturi de o persoană, un living cu o canapea extensibilă și o baie cu toaletă, iar o parte dintre ele dispun și de o terasă. Ocupație maximă de 3 adulți cu 1 copil.
APP 2+2: Aproximativ 40 de metri pătrați. Apartamentul standard cu un dormitor este format dintr-un dormitor cu două paturi de o persoană, un living cu o canapea extensibilă, o baie cu toaletă și o terasă. Dormitorul și camera de zi nu sunt separate de o ușă. Ocupație maximă de 3 adulți cu 1 copil.
APP 2+2 FIREPLACE: Aproximativ 50 de metri pătrați. Acest tip de apartament este format dintr-un dormitor cu două paturi de o persoană, un living cu o canapea extensibilă și un șemineu /10 EUR pe reumplere/ și o baie cu toaletă. Dormitorul și camera de zi nu sunt despărțite de o ușă. Ocupație maximă de 3 adulți cu 1 copil.
APP 2+2 LUX: Aproximativ 50 de metri pătrați. Apartamentul de lux cu un dormitor este format dintr-un dormitor cu un pat dublu, un living cu o canapea extensibilă și un șemineu /10 EUR per refill/, o baie cu toaletă și cadă, o saună și o terasă. Ocupație maximă de 4 adulți.
Pătuțul pentru copii este gratuit, la cerere prealabilă.
Nu este permisă cazarea cu animale de companie.
Hotelul și infrastructura adiacentă nu sunt accesibile pentru persoanele în scaune cu rotile.
Despre hotel: Restaurantul hotelului oferă oaspeților săi mâncăruri din bucătăria tradițională bulgară și specialități și delicatese culinare specifice pentru Bansko și regiune.
Prețurile la Hotel HOLIDAY GROUP *** includ:

Mâncare:
Mic dejun - 07.30 - 10.00 - la bufet.
Cină - 18.30 - 21.00 - la bufet /dacă se alege HB/.
*În cazul în care sunt mai puțin de 20 de persoane, mesele sunt pe bază de meniu.
Cină de gală de Anul Nou /pentru sejururi, cuprinzând 31.12/

Sport și divertisment:
Saună
Dulap de schi pentru echipamentul personal
Transport la pârtia de schi

Vezi mai mult

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.
Pentru o oferta personalizata, va rugam, completati urmatorul chestionar !