Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Locație: Hotelul Rodina este situat în centrul orașului Bansko, în apropierea primăriei, în inima stațiunii, pe cea mai mare stradă comercială, și anume strada Pirin. Cele mai multe repere culturale și istorice se află la 100-200 de metri în toate direcțiile. Unele dintre ele sunt: Biserica veche a Sfintei Treimi / 50 m. /, Muzeul lui Nikola Vaptsarov / 1 min. de mers pe jos /, monumentul lui Paisii Hilendarski și orașul vechi Bansko. Cel mai apropiat telescaun se află la 2 minute de mers cu mașina.
Cazare : Hotelul cu patru etaje nu are lift și dispune de camere duble și apartamente, mobilate luxos, cu un singur scop, veți fi mulțumiți. Fiecare cameră are un televizor cu ecran plat cu canale prin satelit, un frigider și o zonă de relaxare. Băile au duș și articole de toaletă. În tot hotelul este disponibil Wi-Fi gratuit. Există încălzire centrală și apă caldă.

CAMERA DOUBLE 2+0: suprafața este de 30 de metri pătrați, unele dintre ele au un pat dublu mare, altele au două paturi de o persoană. Nu toate camerele au balcon. Ocuparea maximă este de 2 adulți.
CAMERA TRIPLU 3+0: suprafața este de 40 de metri pătrați, unele dintre ele dispun de un pat dublu mare și un pat de o persoană, iar alte camere au trei paturi de o persoană. Unele dintre camere au balcon. Ocupația maximă este de 3 adulți.
MAISONETTE 3+0: suprafața aproximativă este de 55 de metri pătrați. Maisonette sunt pe două etaje. la primul etaj se află baia și un pat de o persoană, există posibilitatea de a pune un pat suplimentar. la etajul al doilea se află dormitorul. Maisonette nu au terasă. Ocuparea maximă este de 3 adulți.
CAMERA FAMILIALĂ 4+0: suprafața aproximativă este de 50 de metri pătrați. Spațiul este format din două camere separate de o ușă. Acestea au un pat dublu într-o cameră și două paturi de o persoană în cealaltă. Nu dispun de terasă. 4 adulți maximum.
Despre hotel:Pentru conferințe și seminarii, hotelul oferă o sală de conferințe complet echipată, cu 80 de locuri. La fața locului se pot închiria biciclete și se pot organiza transferuri, de exemplu către și de la Aeroportul Sofia. În taverna tradițională se servesc preparate din bucătăria bulgară și internațională în stil tradițional. În barul din holul hotelului sunt disponibile băuturi calde și reci. Oaspeții își pot parca mașinile în fața hotelului. Hotelul are un șemineu în aer liber și un grătar. Hotelul are o recepție deschisă nonstop și oferă dulapuri, depozit de bagaje și schimb valutar. De asemenea, pentru cei mai mici oaspeți este disponibil un loc de joacă pentru copii în interior.
Sport și SPA: Pentru confortul și relaxarea oaspeților săi, Hotelul Rodina oferă un centru SPA și de wellness special conceput și construit pe o suprafață totală de 220 mp, cu saună, zonă de relaxare, cadă cu hidromasaj / jacuzzi. facilitățile sportive includ biliard, o sală de jocuri și servicii de schi.

Vezi mai mult

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.
Pentru o oferta personalizata, va rugam, completati urmatorul chestionar !

Locatie