Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Informatii
Situat la 3,5 km de Piata Sfatului din Brasov si la 15 km de statiunea de schi

Dotari si servicii
Sauna, sala de fitness, solar, spa & centru de wellness, masaj, piscina interioara, teren de joaca pentru copii, Scoala de schi, bar, mic dejun in camera, restaurant (A la carte), snack bar, meniuri cu diete speciale (la cerere),Wi-Fi gratuit, room service, pranz la pachet, inchirieri auto, serviciu de transfer (contra cost), transfer de la/la aeroport (contra cost), receptie deschisa nonstop, check-in/check-out express, serviciu de vanzare bilete, camera de bagaje, bancomat, serviciu de concierge, check-in/check-out privat, babysitting/servicii pentru copii, spalatorie, curatatorie chimic, serviciu de calcatorie, lustruire pantofi, presa pentru calcat pantaloni, serviciu zilnic de menaj, sali de conferinta si petreceri, fax/copiator, barbier/salon de frumusete, facilitati VIP in camera, suita nuptiala, ziare, seif, camere pentru nefumatori, facilitati pentru persoane cu mobilitate redus, camere de familie, lift, camere izolate fonic, incalzire, zona pentru fumatori.

Dotari camere
Camerele au aer conditionat si includ o zona de relaxare cu TV cu ecran plat si minibar, precum si o baie cu articole de toaleta gratuite si halate de baie. Camerele au inclzire prin pardoseala, perne si lenjerie de pat hipoalergica, precum si o colectie de vinuri. Unele camere includ dotari ultramoderne precum iPad si TV HD.

Facilitati copii
Gratuit pentru un copil cu varsta intre 0-12 ani cand sunt folosite paturile existente, gratuit un copil pana in vatsta de 12 ani daca foloseste patul existent;
Daca se doreste pat suplimentar se achita 30 eur/ zi

Vezi mai mult

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.
Pentru o oferta personalizata, va rugam, completati urmatorul chestionar !