Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere


Localizare:


Hotel Iri este situat in statiunea Busteni, la baza partiei Kalinderu.


Amplasat in mijlocul naturii, ofera o priveliste splendida catre masivul Caraiman si crucea Caraiman, fiind locul ideal de petrecere a unui concediu la munte relaxant si distractiv in acelasi timp.


Dotari si facilitate:


Hotelul dispune de 70 locuri de cazare distribuite in 34 de camere dintre care: 18 sunt camere cu pat matrimonial, 8 camere duble twin si 4 apartamente compuse din 2 camere duble twin/matrimoniale fiecare. Fiecare camera dispune de baie proprie precum si alte dotari: Lcd cu cablu, frigider, balcon sau terasa cu vedere la munte, internet wireless. Parcarea este privata si supravegheata video 24/24 si inclusa in tariful de cazare in limita locurilor disponibile.



Hotelul detine si o sala de mic dejun cu bar unde se organizeaza si seri speciale pentru clientii nostri.

Deasemenea aveti acces la gratar cu lemne puse la dispozitia clientilor, precum si la foisorul din curte.



Pentru iubitorii sporturilor de iarna, aveti posibilitatea de acces la echipamente de schi in apropiere, iar cei care doresc sa invete sa schieze, monitorii nostri va stau la dispozitie.



Vara este un prilej minunat de a face drumetii in aer liber si de a vizita imprejurimile.

Pentru aceasta, Hotel Iri va pune la dispozitie ghizi pentru drumetiile montane si organizeaza excursii la cererea clientilor, contracost.

Vezi mai mult

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.
Pentru o oferta personalizata, va rugam, completati urmatorul chestionar !