Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Pensiunea Royal Inn de 5 margarete este localizată in stațiunea Bușteni de pe Valea Prahovei, la numai 3,2km departare de Partia Kalinderu.Locatia poate caza pana la 16 persoane dispunand de 5 camere duble mari, 2 camere duble mici si un apartament cu o capacitate maxima de 4 persoane.De asemenea Royal Inn dispune de un centru SPA dotat cu un jacuzzi exterior incalzit, o salină artificială si o sauna cu infraroșii, acestea sunt extra servicii si se pot accesa pe baza de programare in prealabil la receptie.Toate camerele noastre sunt dotate cu TV cu ecran plat, prosoape, halate de baie, uscator de păr, dulap, minibar si seif.Locatia dispune de 8 locuri de parcare la proprietate.

Locatia noastra este una exclusiv destinată persoanelor adulte. De asemenea nu acceptam animale de companie. Fumatul este permis numai in locurile special amenajate.

De la locatie se fac transferuri la cerere si contra cost catre Aeroportul Henri Coandă din București si deasemenea de la gările din Sinaia si Busteni.

Programul de lucru al recepției noastre este 08:00-22:00, micul dejun se serveste in intervalul 08:00-11:00.

Royal Inn Busteni este locul in care oferim oaspetilor nostri confortul modern intr-o cladire istorica. Cladirea a fost construita in anul 1896 si finalizata la 1904 de catre Alexandru Em. Lahovari, intelectual si diplomat roman, cu scopul de a extinde patrimoniul familiei. Conform informatiilor istorice proprietatea a gazduit oaspetii familiei Lahovari printre care si Badea Cartan (1849 – 1911) care si-a petrecut aici ultima parte din viata. Ulterior imobilul a devenit parte a patrimoniului Casei Regale, fiind Casa de Golf a Familiei Regale si locul in care Regele Mihai si-a petrecut copilaria. In perioada regimului comunist, vila a avut mai multe denumiri si destinatii: Restaurant Crivat, apoi Cinematograf, iar dupa 1989 s-a numit Bar Costila. Dupa ce a fost retrocedata Casei Regale a devenit proprietate privata. Royal Inn Busteni ofera oaspetilor sai o incursiune in istoria de peste 120 ani a cladirii, deschizandu-si usile pentru ca dumneavoastra sa va bucurati de relaxare si de peisajul montan rasfatandu-va in confortul secolului XXI.


Vezi mai mult

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.
Pentru o oferta personalizata, va rugam, completati urmatorul chestionar !

Facilitati

Bar
Restaurant
Recepție
Grădină
Camere nefumători
Aer condiționat

Locatie