Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

HOTEL BRILIANT


Descriere

Deschis incepand cu 1 martie 2017, Hotel Briliant este un hotel nou in Cluj-Napoca, situat intr-o zona rezidentiala si linistita, la doar 5-10 minute distanta de centrul orasului. Design-ul este unul de inspiratie clasica, cu influente din epoca victoriana, design care a fost modernizat si adus in contextul arhitectural actual. Decoratiunile sofisticate de la exterior (ancadramente, balustrade, zonele vitrate etc.) ii ofera hotelului o identitate vizuala aparte, usor de recunoscut fata de alte locatii.

Cele 24 de camere si 3 apartamente cu dotari de top de cea mai buna calitate, au fost gandite pentru a va asigura o sedere cat mai placuta, fie ca sunteti intr-o calatorie de afaceri sau petreceti cateva zile vizitand orasul. Fiecare camera are terasa, iar paturile sunt generoase si confortabile.

Hotelul dispune de 21 locuri de parcare gratuite, suficiente pentru toti oaspetii, in curtea hotelului, atat in fata cat si in spate.

Pentru mentinerea conditiei fizice, hotelul dispune de o sala de fitness, sauna uscata, pista de biciclete in fata hotelului, fiind o locatie buna pentru alergare, spre oras sau spre padure.

La restaurantul Roma se poate servi micul dejun sau oricare alta masa a zilei, restaurantul fiind situat in incinta hotelului. La Barul Trevi sau pe terasa restaurantului va puteti delecta cu un pahar de vin bun sau un cocktail. Pentru organizarea de evenimente, hotelul pune la dispozitie un Salon de evenimente cu capacitate de 160 locuri si o Sala de conferinta, cu capacitate maxima de 80 locuri dotata cu tot ce e necesar pentru desfasurarea evenimentelor business.

Vezi mai mult

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.
Pentru o oferta personalizata, va rugam, completati urmatorul chestionar !