Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

FERDINAND


Descriere

HOTEL FERDINAND este situat in zona centrala a orasului Constanta si se afla in apropierea principalelor puncte de atractie turistica si la doar 100 m fata de plaja Modern. Acesta pune la dispozitia oaspetilor 15 camere duble si 5 apartamente.
Dotari si servicii
Camerele sunt astfel proiectate incat sa asigure cel mai inalt nivel de confort si o atmosfera relaxanta. Ele sunt dotate cu aer conditionat, televiziune prin cablu, internet si minibar.
Sala de conferinte din cadrul hotelului Ferdinand, are o capacitate de 20 de persoane . Aceasta dispune de toate facilitatile si echipamentele necesare evenimentelor de tip interviu, training, team-building, seminar, sedinta, este dotata cu videoproiector si ecran de proiectie, flipchart, internet.
Restaurant Ferdinand pune la dispozitia clientilor un cadru intim, discret, oportun pentru cine romantice, reuniuni sau intalniri de afaceri. Pentru ca isi respecta oaspetii, restaurant Ferdinand ofera o varietate de preparate culinare delicioase, din bucataria romaneasca sau internationala, mereu proaspete, atent servite, gata sa satisfaca cele mai exigente gusturi.
Servicii masa
MASA: restaurant propriu.
Dotari camere
Camerele sunt mobilate elegant, spatioase, luminoase, cu design modern, primitor . Indiferent de tipul lor, matrimoniale sau twin, camerele sunt echipate cu televizor si televiziune prin cablu (peste 50 de canale), telefon, uscator de par, seif propriu, minibar dotat cu bauturi racoritoare si alcoolice, energizante si dulciuri, internet si alte dotari necesare tuturor categoriilor de oaspeti.
Apartamentele sunt cu 2 sau 3 camere, foarte elegante, spatioase si atent amenajate, potrivite pentru cupluri, familii sau grupuri de prieteni. Toate apartamentele au balcon si vedere superba la mare si la plaja Modern .
Apartamentul cu 2 camere este alcatuit din living, mobilat cu o canapea spatioasa si doua fotolii, extensibile, masuta pentru cafea, televizor, telefon, seif, minibar, internet si un dormitor unde va veti bucura de confortul unui pat Queen Size cu lenjerie de cea mai buna calitate, oglinda si masuta pentru toaleta .
Apartamentul cu 3 camere este alcatuit din living si doua dormitoare, unul matrimonial, altul twin. Si acest apartament este mobilat si utilat cu toate cele necesare unei sederi cat mai confortabile si anume : canapea si fotolii extensibile, masuta pentru cafea, televizor, telefon, seif, minibar, oglinda si masuta pentru toaleta, internet. Acest apartament este special pentru faptul ca are o terasa enorma, dotata cu sezlonguri si masuta pentru bauturi, unde oaspetii nostri se pot relaxa privind marea sau pot surprinde rasaritul

Vezi mai mult

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.
Pentru o oferta personalizata, va rugam, completati urmatorul chestionar !