Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

BINE AȚI VENIT LA HOTEL MAREA NEAGRĂ, MAMAIA

Situat în cea mai frumoasă stațiune de la malul Mării Negre, Mamaia, la numai 50m de plajă. Aici, confortul dumneavoastră este cel mai important.

Hotelul Marea Neagră Mamaia, este locul ideal pentru vacanță , nuntă la malul marii, petreceri de familie sau întâlniri de afaceri. Simplitatea, elegantă și ospitalitatea te vor face să te simți special și privilegiat.

Vă mulțumim că ați ales hotelul nostru și vă dorim un sejur de neuitat.


SERVICIILE NOASTRE


Hotelul MAREA NEAGRĂ dispune de 22 de camera duble, 5 camere triple şi 4 apartamente pe un singur etaj, fără lift şi fără balcon, dar cu acces către o terasă comună, pe tot etajul, amenajată pentru relaxarea oaspeţilor.

Wifi gratuit este disponibil in toate camerele şi în spaţiile comune din hotel.


Facilităţi copii:

– 0-5 ani: gratuitate la cazare şi masă (fără pat suplimentar)

– 6-12 ani: 50% din valoarea unui loc de cazare (fără pat suplimentar)

– Peste 13 ani: 80% din valoarea unui loc de cazare (pat suplimentar inclus)

Recepţie 24/7 Recepţia hotelului este dechisă permanent şi vă stă la dispoziţie pentru orice întrebare şi informaţie.

Loc de joacă pentru copii În faţa hotelului veţi regăsi o frumoasă grădina amenajată special pentru relaxarea oaspeţilor şi un loc de joacă pentru copii, cu obiecte şi diverse jucării, care stau la dispoziţia celor mici în mod gratuit.

Office-desk PC la dispoziţia oaspeţilor în mod gratuit.

• CHECK – IN ORA : 16:00 , SE INTRA CU CINA

• CHECK – OUT ORA : 12:00 , SE IESE CU MASA DE PRANZ

Early check-in – preluarea camerei in intervalul 8.00-16.00 (pentru tarifele all inclusive, taxa de early check in include si pranzul in ziua sosirii):

MAI-IUNIE: 50lei (dubla), 100lei (tripla), 150lei (apartament)

IULIE-AUGUST: 100 lei (dubla), 200 lei (tripla), 300 lei (apartament), in functie de disponibilitate.

Locul de parcare este contra cost : 50 lei /zi . PLATA PARCARII SE FACE LA CAZARE !


Începând cu anul 2019, Hotelul Marea Neagră Mamaia oferă oaspeților săi pachetul ALL INCLUSIVE. Scapă de griji în vacanță!


Vă oferim în fiecare dimineaţă, între orele 08.00-10.00, un mic dejun bufet, bogat şi variat. Puteţi savura preparatele noastre pe terasa restaurantului sau relaxându-vă în grădina special amenajată.

Vă pregătim un meniu plin de energie, compus din: fructe şi legume proaspete, produse din lapte, brânzeturi, iaurturi simple şi cu fructe, preparate din ouă, mezeluri de calitate, preparate vegetariene sau baby-friendly la cerere. Nu vor lipsi sucurile de fructe, ceai, cafea, preparate calde şi reci şi o gamă largă de produse de patiserie şi prăjituri de casă.


De luni până vineri, între 13.00-15.00, este ora prânzului cu gust de vară la Restaurant MAREA NEAGRĂ.

Bucătarii noştrii au conceput un meniu delicios, sănătos şi echilibrat, ce conţine: o ciorbă/supă, aperitive si salate proaspete, preparate vegetariene şi baby-friendly la cerere, preparate din carne şi mâncăruri gătite, însoţite de garnituri delicioase, nelipsind deserturile noastre celebre. Pe parcursul mesei, vă puteţi servi cu băuturi răcoritoare carbogazoase şi necarbogazoase.


Dacă sunteţi amatori de terase răcoroase, vă aşteptăm de luni până vineri, între 18.00-20.00, cu un meniu special conceput pentru pofticiosi !

Vă servim cu Pizza, Paste, Aripioare crocante, Crispy strips, Burgeri, Tortilla si dulciuri multe ! La cerere, vă oferim şi preparate vegetariene sau baby-friendly. Pe parcusul mesei, vă puteţi servi cu băuturi răcoritoare carbogazoase şi necarbogazoase.


Weekendurile la MAREA NEAGRĂ vin cu un adevărat festin culinar, pline de atmosferă şi relaxare. Astfel, în fiecare sâmbătă şi duminică, de la ora 13.00 la ora 17.00, vă aşteptăm cu meniuri tematice, muzică de calitate şi loc de joacă special amenajat pentru copii.

Live barbeque, aperitive, salate colorate şi meniuri speciale, cu tematică, bucătărie grecească, tradiţional-românească, italiană sau japoneză vă vor încânta simţurile.

Barmanul nostru vă va delecta cu cocktailuri, limonadă, răcoritoare, vin alb şi rose, bere, Prosecco şi băuturi alcoolice, în funcţie de tematica zilei.

Vezi mai mult

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.
Pentru o oferta personalizata, va rugam, completati urmatorul chestionar !

Facilitati

Bar
Restaurant
Wi-Fi
Mobilier extern
Check-in / Check-out prioritar
Seif
Fumatul interzis
Serviciu privat Check-in / Check-out
Cheie acces
Loc de joaca exterior pt. copii
Cafenea
Jocuri
Room Service
Camere izolate fonic
Meniuri dietetice
Meniu copii
Canale TV copii
Monitorizare video zone comune
Monitorizare video exterior
Divertisment
Bufet copii
Camere nefumători
Terasă
Grădină
Recepție
Recepție 24h
Cameră depozitare bagaje
Loc de joacă copii
Facilități masă evenimente
Sală conferință
Serviciu curățenie
Zonă fumători
Aer condiționat
Alarmă
Alarmă fum
Mic dejun în cameră
Serviciu curățătorie
Presă pentru pantaloni
Birou informații
Prosoape plajă
Țarc bebeluși

Locatie