Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

HOTEL LONDON, situat in Constanta, pune la dispozitia oaspetilor 18 spatii de cazare spatioase, dispune de 1 apartament , 2 camere duble cu pat suplimentar, 7 camere duble twin, 8 camere matrimoniale .
Dotari si servicii
Deschis tot timpul anului, hotel London, este un hotel intim si placut.
De ce sa alegi hotel Londone
- este aproape de plaja;
- raport bun calitate-pret;
- este un loc linistit si primitor, pentru o vacanta de vis!
Locatia dispune de parcare proprie monitorizata.
Gradina interioara cu terasa, special amenajata cu o minunata paleta de culoare este locul ideal pentru relaxare.
Servicii masa
MASA: mic dejun (optional) - 34 lei/ persoana
Dotari camere
Camera dubla twin: este spatiul destinat cazarii a 2 persoane. Dotari clasice ,doua paturi twin ,mobilier functional. Suprafata totala de 15 mp.
Camera dubla cu pat matrimonial: este spatiul destinat cazarii a 2 persoane. Mobilata clasic ,un pat matrimonial si dotari functionale.
Camera dubla cu pat suplimentar: dotata cu pat matrimonial si un pat suplimentar este spatiul destinat cazarii a 3 persoane. Camera cu dotari clasice ,functionale.
Camera dubla deluxe: este spatiul destinat cazarii a maxim 3 persoane. Un ansamblu compus din dormitor cu pat matrimonial, living cu canapea extensibila . Are in dotare 2 televizoare led, mobilier clasic.
Facilitati copii
In camera cu 2 adulti:
- 2 adulti si 1 copil 0-4.99 ani beneficiaza de gratuitate la cazare. Daca se opteaza pentru tarif cu mic dejun, copilul achita micul dejun integral.
- 2 adulti si 1 copil 5-13.99 ani achita supliment de cazare 46 lei/zi, fara pat suplimentar. Daca se opteaza pentru tarif cu mic dejun, copilul achita micul dejun integral.
- 2 adulti si 2 copii 5-13.99 ani, in camera dubla delux, fiecare copil achita supliment de cazare 46 lei/zi , fara pat suplimentar. Daca se opteaza pentru tarif cu mic dejun, copilul achita micul dejun integral.
- al 3-lea adult in camera dubla delux, achita contravaloarea unui loc si beneficiaza de pat suplimentar.
- 3 adulti si 1 copil 5-13.99 ani, in camera tripla, copilul achita supliment cazare in functie de varsta.

Vezi mai mult

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.
Pentru o oferta personalizata, va rugam, completati urmatorul chestionar !