Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Zodiac


Descriere

HOTEL ZODIAC a fost inaugurat in anul 2009 si este amplasat in zona Parcului Tabacariei. Hotelul este situat la 5 minute de mers pe jos de Satul de Vacanta, aproximativ 15 minute de plaja si maxim 10 minute de unul dintre cele mai mari centre comerciale ale Constantei. Accesul in hotel se face din bulevardul Alexandru Lapusneanu, iar cele 19 camere sunt orientate atat catre strada, cat si spre parc.
Dotari si servicii
Avand un amplasament exceptional in Constanta, foarte aproape de statiunea Mamaia, Hotel Zodiac a fost gandit pentru cei ce doresc ceva special si nou atunci cand cauta sejururi turistice, cat si pentru oamenii de afaceri ce vor sa organizeze: evenimente, seminarii, conferinte, receptii private, expozitii , prezentari de moda, concerte.
Hotel Zodiac este singurul loc pe litoralul Marii Negre unde armonia perfecta dintre eleganta arhitecturii moderne si rafinamentul britanic se imbina cu atmosfera calda si placuta data de confortul de patru stele al hotelului pentru a va rasfata din plin din prima si pana in ultima clipa a sejurului dumneavoastra.
In cadrul restaurantului Zodiac va puteti delecta cu preparate din bucataria romaneasca si cea internationala.
Hotel Zodiac Constanta este prevazut cu o terasa umbroasa, orientata catre bulevard si amenajata cu canapele si fotolii confortabile.
Pe langa facilitatile de cazare si masa, hotelul este dotat cu o sala de conferinte moderna, amenajata la etajul patru al cladirii si dotata cu echipamentele necesare organizarii intalnirilor de tip business.
Terasa hotelului beneficiaza de curand de instalatie de racire a aerului prin vapori de apa.
Fiind situat chiar la marginea parcului va puteti bucura de liniste si o priveliste unica.
Servicii masa
MASA: restaurant propriu.
Dotari camere
Spatiile de cazare au dotari moderne care includ balcon, TV cu cablu, acces gratuit la internet, birou de lucru si produse de toaleta gratuite.
Suprafata generoasa de aproximativ - 24 - 25 mp si balcoanele cu deschidere spre mare, de unde puteti admira rasaritul, fac din aceste camere alegerea ideala pentru un concediu romantic.

Vezi mai mult

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.
Pentru o oferta personalizata, va rugam, completati urmatorul chestionar !