Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

hotel Ramada by Wyndham


Descriere

Hotelul Ramada by Wyndham Constanta este situat in Mamaia, pe malul lacului Tabacaria, la mai putin de 10 minute de mers pe jos de plaja si la 500 de metri de Satul de Vacanta si Pavilionul Expozitional. Hotelul ofera Wi-Fi gratuit in intreaga proprietate si parcare privata gratuita.
Toate camerele sunt confortabile, spatioase si decorate intr-un stil modern. Fiecare camera include TV cu ecran plat, telefon, birou, masuta de cafea, espressor, fier si masa de calcat, seif, minibar si sistem de climatizare digital. Toate camerele au baie privata, dotata cu articole de toaleta gratuite, trusa de igiena si papuci.
Restaurantul are un decor elegant si ofera un meniu international rafinat, cu influente mediteraneene. Bauturile pot fi savurate in hol, la Centrum Bar sau la Atmosphere Sky Bar, situat la etajul 8. Sky barul ofera vedere la Lacul Tabacaria si la Marea Neagra.
Hotelul are 4 sali de conferinte, cu o capacitate de pana la 220 de locuri si dotari de ultima generatie.
Aqua Magic se afla la 700 de metri de Ramada by Wyndham Constanta.

Vezi mai mult

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.
Pentru o oferta personalizata, va rugam, completati urmatorul chestionar !