Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotel Regal a fost renovat complet in anul 2021, devenind o locatie de 3 stele, situat la 150 m de mare, potrivit pentru toti cei care vor sa petreaca o vacanta relaxanta la malul marii, in statiunea Costinesti, atat pe perioada sezonului cat si in extrasezon, hotelul fiind dotat cu incalzire cu calorifere. Are o capacitate de 51 de camere.
Animalele de companie nu sunt acceptate in incinta hotelului.Facilitati hotel:
Restaurant, terase, gradinina interioara
Internet wireless in spatiile comune si in camere
Parcare gratuita in limita locurilor disponibile
Jocuri de divertisment: table, rummy, carti de joc, XBOX
Sala de conferinte
Piscina cu jacuzzi incalzita functionala si iarna cu sezlonguri pentru adulti si copii
Sauna si Salina in interiorul piscinei.
Servicii masa
MASA : restaurant propriu.
Pranzul si cina sunt diferite in fiecare zi a saptamanii.
Restaurantul hotelului va pune la dispozitie un meniu variat de produse culinare din bucataria traditionala si internationala.
Micul dejun este servit in intervalul 08.00 - 10.00, bauturi incluse: apa, ceai, cafea, racoritoare carbonatate la draft /bauturi necarbonatate , din gama Coca Cola servite la barul restaurantului.
Pranzul este servit in intervalul 13.00-15.00, bauturi incluse: apa, ceai, cafea, racoritoare carbonatate la draft/bauturi necarbonatate din gama Coca-Cola, bere si vin alb/rosu servite la draft, servite la barul restaurantului.
Cina este servita in intervalul 19:00-21:00, bauturile incluse: apa, ceai, cafea, racoritoare carbonatate la draft/bauturi necarbonatate din gama Coca-Cola, bauturi alcoolice autohtone si din import, bere si vin alb/rosu servite la draft, bauturi alcoolice din import(whisky Ballantines, vodka Absolut, rom Havana, aperitiv Lillet) servite la barul restaurantului.
Micul dejun si pranzul se servesc incepand cu a 2-a zi de cazare si inclusiv in ziua plecarii. In prima zi de cazare se intra cu cina.
Hotelul isi rezerva dreptul de a decide asupra sortimentelor de bauturi si alimente, pe care le va oferi turistilor.
Masa se va servi in sistem de linie autoservire inchisa.
Bauturile sunt incluse doar in timpul meselor.
Este obligatorie purtarea bratarii de identificare (primita la receptia hotelului),
pe toata perioada sejurului, pentru toate tipurile de pachetele achzitionate.
Sunt disponibile si servicii cu plata: servicii 'a la carte' de mancare si bautura la terasa restaurantului Regal si servicii de servire a bauturilor pe terasa ForYou, ce nu sunt incluse in pachetele de masa.
Camerele duble standard, sunt dotate cu pat matrimonial, aer conditionat, TV LCD si cablu, minibar, internet wi-fi, baie proprie cu cabina de dus, produse de igiena personala(gel de dus, sampon, balsam, betisoare urechi, casca dus, periute si pasta de dinti, papuci de unica folosinta) si uscator de par , balcon dotat cu masuta cu 2 scaune si uscator de haine.
Camerele twin standard, sunt dotate cu doua paturi de o persoana, aer conditionat, TV LCD si cablu, minibar, internet wi-fi, baie proprie cu cabina de dus, produse de igiena personala(gel de dus, sampon, balsam, betisoare urechi, casca dus, periute si pasta de dinti, papuci de unica folosinta) si uscator de par , balcon dotat cu masuta cu 2 scaune si uscator de haine.
Camerele twin confort, sunt dotate cu doua paturi de o persoana, fotoliu extensibil, aer conditionat, TV LCD si cablu, minibar, internet wi-fi, baie proprie cu cabina de dus, produse de igiena personala(gel de dus, sampon, balsam, betisoare urechi, casca dus, periute si pasta de dinti, papuci de unica folosinta) si uscator de par, balcon dotat cu masuta cu 2 scaune si uscator de haine.
Camerele duble deluxe, sunt dotate cu pat matrimonial si canapea extensibila de doua persoane, aer conditionat, TV LCD si cablu, minibar, internet wi-fi, baie proprie cu cabina de dus, halat de baie, produse de igiena personala(gel de dus, sampon, balsam, betisoare urechi, casca dus, periute si pasta de dinti, papuci de unica folosinta) si uscator de par , balcon dotat cu masuta cu 3 scaune si uscator de haine.
Capacitate maxima camera dubla standard: 2 adulti si 1 copil (1 copil 0-6.99 ani)
Capacitate maxima camera twin standard: 2 adulti si 1 copil (1 copil 0-6.99 ani)
Capacitate maxima camera twin confort: 2 adulti si 1 copil (1 copil 0-6.99 ani + 1 copil intre 0-17.99 ani)
Capacitate maxima camera dubla deluxe: 2 adulti si 2 copii intre 0-17.99 ani, 3 adulti
Facilitati copii:
Facilitati camera dubla standard:
2 adulti + 1 copil 0-6.99 ani beneficiaza de cazare si masa gratuit, fara pat suplimentar;
Facilitati camera twin standard:
2 adulti + 1 copil 0-6.99 ani beneficiaza de cazare si masa gratuit, fara pat suplimentar;
Facilitati camera twin confort:
- 2 adulti + 1 copil 0-6.99 ani beneficiaza de gratuitate la cazare si masa, fara pat suplimentar;
- 2 adulti + 2 copii 0-6.99 ani, primul copil beneficiaza de gratuitate la cazare si masa, fara pat suplimentar al 2-lea copil achita pat suplimentar si beneficiaza de gratuitate la masa.
- 2 adulti + 2 copii (1 copil 0-6.99 ani, 1 copil 7 -9.99 ani), primul copil beneficiaza de gratuitate la cazare si masa, fara pat suplimentar, al 2-lea copil beneficiaza de gratuitate la cazare cu pat suplimentar si achita tipul de masa ales.
- 2 adulti + 2 copii (1 copil 0-6.99 ani, 1 copil 10 -17.99 ani), primul copil beneficiaza de gratuitate la cazare si masa, fara pat suplimentar, al 2-lea copil achita cazare cu pat suplimentar si tipul de masa ales.
Facilitati camera dubla deluxe:
- 2 adulti + 1 copil 0-6.99 ani copilul beneficiaza de gratuitate la cazare si masa;
- 2 adulti + 2 copii 0-6.99 ani, primul copil beneficiaza de gratuitate la cazare si masa, fara pat suplimentar al 2-lea copil achita pat suplimentar si beneficiaza de gratuitate la masa.
- 2 adulti + 2 copii (1 copil 0-6.99 ani, 1 copil 7 -9.99 ani), primul copil beneficiaza de gratuitate la cazare si masa, cu pat suplimentar, al 2-lea copil achita pat suplimentar si jumatate din contravaloarea tipului de masa ales.
- 2 adulti + 2 copii (1 copil 0-6.99 ani, 1 copil 10 -17.99 ani), primul copil beneficiaza de gratuitate la cazare si masa, cu pat suplimentar, al 2-lea copil achita cazare cu pat suplimentar si tipul de masa ales.
- 2 adulti + 2 copii (1 copil 7-9.99 ani, 1 copil 10 -17.99 ani), primul copil beneficiaza de gratuitate la cazare cu pat suplimentar, si plateste tipul de masa ales, al 2-lea copil achita cazare cu pat suplimentar si tipul de masa ales.
- 2 adulti + 2 copii (ambii intre 10 -17.99 ani), unul plateste patul suplimentar si celalalt plateste tipul de masa ales.
- al 3-lea si al 4 lea adult achita masa la valoare integrala si pat suplimentar.

Vezi mai mult

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.
Pentru o oferta personalizata, va rugam, completati urmatorul chestionar !

Facilitati

Bar
Restaurant
Wi-Fi
Cheie acces
Cafenea
Meniu copii
Jacuzzi
Piscină
Recepție 24h
Sală conferință
Camere nefumători
Terasă
Grădină
Recepție
Facilități masă evenimente
Serviciu curățenie
Zonă fumători
Aer condiționat
Parcare păzită

Locatie