Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Meridian


Descriere

Hotelul a fost finalizat in anul 2005 si modernizat in 2011. Hotelul ofera restaurant si parcare monitorizata video si pazita (5 lei/zi/autoturism). Se poate asigura mic dejun, pranz si cina in cadrul Restaurantului Meridian.
Hotelul este compus din: - 15 camere duble mansarda, avand in dotare doua paturi simple, TV, cablu, grup sanitar propriu si apa calda si rece non-stop; - 8 camere duble standard, avand in dotare un pat matrimonial, TV, cablu, grup sanitar propriu, apa calda si rece non-stop, minibar, balcon, aer conditionat; - 10 camere duble standard, avand in dotare un pat matrimonial, TV, cablu, minibar, grup sanitar propriu, apa calda si rece non-stop; - 5 apartamente formate din 2 camere dotate cu pat dublu, TV, cablu, minibar, grup sanitar propriu cu apa calda si rece non-stop (2 apartamente au balcon si aer conditionat si 3 apartamente nu au balcon si aer conditionat).
Politica copii:
- copii pana la 10 ani beneficiaza de cazare gratuita fara pat suplimentar; copii peste 10 ani vor achita 50% dintr-un loc de cazare cu pat suplimentar; adultii vor achita 70% dintr-un loc de cazare pentru un pat suplimentar.

Vezi mai mult

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.
Pentru o oferta personalizata, va rugam, completati urmatorul chestionar !