Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Royal


Descriere

Hotelul dispune de 41 camere duble (matrimoniale si twin) si 5 garsoniere, repartizate pe 6 etaje. Fiecare camera este dotata cu grup sanitar propriu, TV (plasma), DVD, minibar, aer conditionat, telefon, internet wireless, seif, mobilier nou si modern, geam termopan, balcon. Spatiul camerelor permite adaugarea a maxim 1 pat suplimentar.


Hotelul Costinesti Royal*** este unul din cele mai noi si moderne din statiunea Costinesti si ofera multiple facilitati printre care mentionam:


- Restaurant modern avand capacitate de 120 locuri si terasa cu vedere la mare, bar de zi si lounge-bar.


- Sala de banchet de 150 locuri, care poate servi ca loc de desfasurare a conferintelor sau a evenimentelor festive, dispune de 150 locuri si spatiu de dans sau de socializare. Hotelul Costinesti Royal*** va pune la dispozitie flipchart, ecran de propiectie, videoproiector, echipament de sonorizare.


Hotelul dispune de loc de joaca pentru copii, camera de depozitare bagaje, lift, incalzire centrala, serviciu de room service, parcare.


Accesul cu animale de companie este strict interzis.






Vezi mai mult

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.
Pentru o oferta personalizata, va rugam, completati urmatorul chestionar !