Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Situat în Platanias (Chania), Porto Platanias Village Resort se află la 200 m de plaja Platanias și oferă unități de cazare cu aer condiționat, grădină și terasă în aer liber. Facilitățile de la Porto Platanias Village Resort includ și sală de fitness. Proprietatea are, de asemenea, servicii de recepție cu program non - stop și închirieri auto. Se oferă acces gratuit la internet Wi-fi în spațiile publice. Parcarea este disponibilă la proprietate gratuit.

Camerele confortabile de la Porto Platanias Village Resort au pardoseală de gresie/ marmură, aer condiționat, Tv cu canale prin satelit și seif. Fiecare cameră dispune de un aparat pentru preparare cafea sau ceai, cană-fierbător și minibar. Oaspeții pot solicita serviciul de room service pentru a servi masa sau diverse băuturi. Unele camere au balcon, cu vedere la piscină, unde oaspeții se pot relaxa în voie. În camere există baie cu cadă sau duș ce are în dotare foehn și articole de toaletă gratuite. Curățenia in cameră se face zilnic. Fiecare unitate de cazare include o chicinetă utilată cu frigider și ustensile de bucătărie. De asemenea, este disponibilă o zonă de luat masa. Proprietatea oferă camere pentru familie cu o suprafață mai mare și un număr mai mare de paturi față de cele standard.

La Porto Platanias Village Resort oaspeții au la dispoziție 3 restaurante unde pot savura mâncăruri delicioase, în stil bufet sau à la carte. Preparate din bucătăria internațională, mediteraneeană și italiană propun mâncăruri pentru gusturi diverse.. Masa poate fi servită atât în interior, cît si în aer liber, pe terasă, în funcție de vreme. 5 baruri, dintre care unul la piscină și unul pe plajă, sunt disponibile cu o ofertă variată de băuturi răcoritoare și alcoolice.

Din facilitățile oferite de proprietate nu lipsește centrul de wellnes și spa, unde oaspeții pot încerca diferite tratamente de înfrumusețare sau se pot relaxa la masaj sau la saună. Porto Platanias Village Resort are în dotare jacuzzi Pentru cei interesați proprietatea oferă servicii de înfrumusețare și o întreagă gamă de tratamente corporale. În cadrul proprietatății există 5 piscine în aer liber pentru cei care doresc să se relaxeze și să se bronzeze.

Oaspeții își pot petrece timpul liber jucând tenis de masă. Pentru cei dornici de socializare, echipa de animatori pregătește zilnic momente de distracție în grup sau concursuri cu premii.

Activitățile sportive sunt o altă opțiune de petrecere a timpului liber. O sală de fitness cu echipamente necesare pentru o gamă variată de exerciții fizice este la dispoziția celor interesați.

Proprietatea este o alegere potrivită pentru familiile cu copii. Cei mici se pot distra în aer liber la piscina pentru copii sau în locul de joacă special amenajat. Pentru orele toride cei mici pot opta pentru clubul amenajat la interior, unde există jocuri și programe de animație. Pentru cei mai mici Porto Platanias Village Resort oferă servicii de babysitting.

Facilitățile de la proprietate mai cuprind și un lift, o cameră pentru bagaje și un seif. Printre alte servicii se regăsesc schimb valutar și serviciul de spălătorie.

Porto Platanias Village Resort are în apropiere o plajă cu nisip. Pe plajă există șezlonguri și umbrele de plajă contra cost.

Porto Platanias Village Resort se află la 12 km de Orașul Chania și la 20,5 km de Aeroportul Internațional Chania. La cerere proprietatea organizează transfer la/de la aeroport contra cost.

Cele mai apropiate atracții de Porto Platanias Village Resort sunt: Grădina Municipală - 7,1 km, Cetatea Firkas - 9,4 km, Muzeul de Arheologie din Chania - 9,6 km.


Restaurante:
Restaurant principal - Bucătărie: grecească, mediteraneană, Meniu: bufet
Mironi - Bucătărie: italiană, Meniu: à la carte
Roof Garden (seri tematice) - Bucătărie: internaţională, Meniu: à la carte

Puncte de interes
Muzeul de Arheologie din Chania - 10 km
Grădina Municipală - 7,1 km
Cetatea Firkas - 9,4 km
Portul vechi venețian din Chania - 10 km
Orașul Chania - 12 km

Plaje în vecinătate
Agia Marina Beach - 200 m
Platanias Beach - 200 m

Aeroporturi în apropiere
Aeroportul Internațional Chania - 21 km

Vezi mai mult

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.
Pentru o oferta personalizata, va rugam, completati urmatorul chestionar !

Facilitati

Bar
Lift
Seif
Umbrele de soare
Schimb valutar
Saună
Șezlonguri
Wi-Fi zone publice gratuit
Grădină
Închirieri auto
Spălătorie - cu plata
Recepție non-stop
Camere pentru familie
TV
Telefon
Aer condiționat
Terasă
Meniu à la carte
3 restaurante
Frigider
Plajă publică
Meniu bufet
Seif - cu plata
Plajă cu nisip
Room service - cu plata
Cameră pentru bagaje
Piscină pentru copii
Curățenie în cameră - zilnic
Balcon
Mașină de cafea
Canale prin satelit
Foehn
Articole de toaletă gratuite
Baie cu cadă sau duș
Fitness
Babysitting - cu plata
Animatori
Tenis de masă
Loc de joacă în aer liber
Masaj - cu plata
Transfer la/ de la aeroport - cu plata
Club pentru copii
Jacuzzi - cu plata
Spa/ centru wellness - cu plata
Sală de fitness - cu plata
Sală de conferințe - cu plata
Bar pe plajă
Pardoseală de gresie/ marmură
Vedere la piscină
Bar la piscină
Grătar - cu plata
Pachete Spa - cu plata
Plajă - la 100 m
Tratamente corporale - cu plata
Fierbător
Umbrele de plajă - cu plata
Șezlonguri sau paturi de plajă - cu plata
Parcare la proprietate
Tratamente faciale - cu plata
Masă
Minibar
Ustensile de bucătărie
Zonă de luat masa
Chicinetă
Vedere la munte
5 baruri
Halat de baie
Canapea extensibilă
5 piscine exterioare

Locatie