Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

COSMOPOLITAN HOTEL DUBAI


Descriere

Hotelul Cosmopolitan Dubai este situat în zona Al Barsha, chiar lângă șoseaua Sheikh Zayed și la 10 minute de mers pe jos de centrul comercial Mall of the Emirates. Stația de metrou Sharaf DG se află la 2 minute de mers pe jos, iar in întregul hotel este disponibil wi-fi gratuit.
Localizare:

Plaja Jumeirah se află la 10 minute cu mașina de hotel. Aeroportul Internațional Dubai este situat la 25 de minute cu mașina. Stația de metrou Sharaf DG se află la 2 minute de mers pe jos. Acest district este foarte apreciat pentru calatoriile de relaxare si afaceri si pentru viaţă de noapte

Facilitati hotel:

Hotelul pune la dispozitia oaspeților sai: un centru de fitness și relaxare Pulse cu o sală de sport ultramodernă, deschisă nonstop, o piscină pe acoperiș, cadă cu hidromasaj, o terasă la soare, saune şi băi de aburi separate pentru doamne și domni, serviciu gratuit de transfer la plaja publică si un serviciu de transfer de la/la aeroport.

Facilitati camere:

Toate camerele și suitele hotelului Cosmopolitan au un decor cu tematică modernă. Fiecare baie include o cadă, un uscător de păr și articole de toaletă gratuite.

Vezi mai mult

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.
Pentru o oferta personalizata, va rugam, completati urmatorul chestionar !