Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

DUSIT RESIDENCE DUBAI MARINA


Descriere

(Vat) Rates are inclusive of 5% Value Added Tax starting from 01st January 2018. Hotel Remarks 01.10.2017 to 14.05.2018 Tourism Dirham Fee will collected directly from guest upon check-in. No departure/check-out is allowed on 31.12.2017. Mandatory New Year Eve's Gala Dinner on 31.12.2017. Breakfast, lunch and dinner is serviced in 32 Marina Street Kitchen. Check-in 15:00hrs Check-out 12:00 noon
Localizare

Hotelul se află la 25 de minute cu masina fata de Aeroportul International din Dubai. La proprietate există o parcare privată gratuită.

Facilitati Hotel

Printre facilităţile oferite se numără acces gratuit la internet WiFi, sală de gimnastică şi un restaurant rafinat. Restaurantul 32 Marina Street Kitchen oferă o combinaţie de preparate asiatice şi occidentale, atât la micul dejun, cât şi la cină. Fusion Lounge are o terasă cu vedere la portul de agrement Dubai Marina, servind o selecţie largă de aperitive, cocktailuri fără alcool şi ceaiuri.

Facilitati Camere

Camerele de la Dusit Residence Dubai Marina sunt decorate cu mobilier de designer şi au ferestre din podea până în tavan. Camerele au bucătărie complet utilată, cu maşină de spălat vase, plită şi ustensile de bucătărie. În jurul televizorului este amenajată o zonă de relaxare cu canapele confortabile.

Vezi mai mult

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.
Pentru o oferta personalizata, va rugam, completati urmatorul chestionar !