Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

DUSIT THANI DUBAI


Descriere

Dusit Thani Dubai se află pe bulevardul Sheikh Zayed, în inima cartierului financiar din Dubai. Îmbinând aspectul unui turn din sticlă ultramodern cu decorul thailandez tradițional, acest hotel luxos oferă WiFi gratuit și are o piscină pe acoperiș.
Localizare

Dusit Thani Dubai se află pe bulevardul Sheikh Zayed, în inima cartierului financiar din Dubai. Oaspeţii pot ajunge cu uşurinţă la World Trade Centre şi la Centrul Internaţional de Convenţii.

Facilitati Hotel

Îmbinând aspectul unui turn din sticlă ultramodern cu decorul thailandez tradițional, acest hotel luxos oferă WiFi gratuit și are o piscină pe acoperiș. Facilităţile de agrement de la Dusit Thani Dubai includ o sală de fitness complet echipată, cu vedere la împrejurimi şi o cadă cu hidromasaj. Oaspeţii pot vizita magazinele din incinta hotelului sau se pot răsfăța cu un tratament la salonul de înfrumuseţare.

Facilitati Camere

Camerele decorate în stil thailandez contemporan au o baie modernă. Articolele de toaletă de lux includ săruri de baie. Camerele de la etajele superioare beneficiază de vedere panoramică la orașul Dubai.

Vezi mai mult

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.
Pentru o oferta personalizata, va rugam, completati urmatorul chestionar !