Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Damac Maison Aykon City


Descriere

DAMAC Maison Aykon City Dubai se află în Dubai, la aproximativ 4,6 km de Burj Khalifa și la 5,4 km de Dubai Mall. Proprietatea oferă o piscină în aer liber și WiFi gratuit în întreaga proprietate, precum și parcare privată gratuită. Acest hotel de 4 stele oferă un club pentru copii și o recepție deschisă nonstop. Acest hotel se află la 5,5 km de Fântâna din Dubai și la 6 km de City Walk Mall.

Localizare

Acest hotel se află la 7,8 km de Dubai World Trade Centre și la 11 km de Mall of the Emirates. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internaţional Dubai, situat la 16 km de DAMAC Maison Aykon City Dubai.

Facilitati Hotel

Proprietatea oferă o piscină în aer liber și WiFi gratuit în întreaga proprietate, precum și parcare privată gratuită. Acest hotel de 4 stele oferă un club pentru copii și o recepție deschisă nonstop.

Facilitati Camere

Acest hotel pune la dispoziție camere cu aer condiționat, un birou, o cafetieră, un frigider, un prăjitor de pâine, o cutie de valori, un televizor cu ecran plat, un balcon și o baie proprie cu duș. DAMAC Maison Aykon City Dubai are anumite unități cu vedere la oraș, iar camerele au un ibric electric. La DAMAC Maison Aykon City Dubai, fiecare cameră are lenjerie de pat și prosoape.

Vezi mai mult

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.
Pentru o oferta personalizata, va rugam, completati urmatorul chestionar !