Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Mercure Dubai Barsha Heights Suites & Apartments


Descriere

Oferind vedere impresionantă la oraș și la orizont, apartamentele spațioase de la Mercure Hotel Apartments Dubai Barsha Heights se află in imediata apropiere a stației de metrou Internet City și la doar 1 minut de mers pe jos de cele mai cunoscute centre comerciale, centre de divertisment și puncte de atracție invecinate din Dubai. Acesta oferă locuri tematice de luat masa, facilități extinse de agrement, inclusiv o piscină in aer liber, pentru a completa experiența.

Cele 607 de apartamente hoteliere sunt spațioase și includ o zonă de relaxare cu TV cu ecran plat și canale prin satelit. Oaspeții beneficiază de WiFi gratuit in toată proprietatea. Fiecare cameră include baie privată.

Micul dejun tip bufet, pranzurile, cinele, specialitățile zilnice ale maestrului bucătar și băuturile casei sunt servite in fiecare zi in restaurantul hotelului, Day & Night.

Centrul comercial Dubai Marina Mall este situat la 4,2 km de Mercure Hotel Apartments Dubai Barsha Heights, iar promenada The Walk din cadrul complexului JBR se află la 5 km. Renumitele zone de afaceri, printre care campusul Knowledge Village și parcurile industriale Media City si Internet City din Dubai, pot fi accesate cu ușurință de oamenii de afaceri. Situat in zona Barsha Heights, Mercure Hotel Suites se află la 30 de minute de mers cu mașina de-a lungul șoselei Sheikh Zayed de ambele aeroporturi internaționale.

Vezi mai mult

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.
Pentru o oferta personalizata, va rugam, completati urmatorul chestionar !