Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Informatii
Hotel Arges este o locatie pentru familisti, aflat in zona Debarcader, una din cele mai ravnite zone din Eforie Nord, la 4 minute de mers pe jos pana la mare.
Contine atat camere duble si camere triple cat si mai multe tipuri de Apartamente.



Dotari si servicii
Hotel Arges este unul din hotelurile cu cel mai mare spatiu verde, terase individuale si acces rapid la faleza si la plaja cu un spatiu de joaca pentru copii, curte mare, loc de gratar si recreere.

Dotari camere
Camere duble Economy - in numar de 2, sunt mai mici fata de camere duble standard, pretabile doar pentru 2 persoane fara copii, dar cu toate dotarile si utilitatile necesare: AC, TV, internet, baie proprie, frigider. Nu au balcon
Camere duble standard: - in numar de 12, sunt camere cu paturi matrimoniale sau twin, dotate si utilate cu tot confortul necesar: baie proprie cu cabina dus, feon, AC, frigider, TV.
Majoritatea camerelor duble au si balcon.
Camere triple - in numar de 10, sunt camere foarte spatioase circa 28 30 Mp, formate dintr-un pat mare matrimonial si un pat de o persoana. Camera tripla dealtfel ca si camera dubla este dotata si utilata complet: AC, baie proprie, frigider, TV si balcon.
Camera 4 locuri - in numar de 5, camere foarte spatioase, aproximativ 30 Mp, formate dintr-un pat mare matrimonial 160/200 si 2 paturi de o persoana de 100/200. Camerele de 4 locuri sunt dotate si utilate complet: AC, baie proprie, frigider, TV, balcon.
Apartamente 2 camere decomandate - in numar de 4, sunt formate din 2 camere duble matrimoniale cu intrare independenta dintr-un hol si baia comuna situata pe holul apartamentului ce deserveste cele 2 camere.
Fiecare camera are AC si TV, dealtfel si un frigider mare ce deserveste cele 2 camere.
Toate Apartamentele de 2 camere decomandate au si balcon.
Apartamente 2 camere cu bucatarie (chicineta) - Apartamentele acestea sunt formate dintr-un: living cu canapea extensibila, bucatarie (chicineta) utilata cu vesela completa, cuptor cu microunde, cafetiera, fierbator, dormitor cu pat matrimonial separat cu usa de living, o masuta cu scaune pentru sevit masa
Nu se gateste,doar strictul necesar pentru un mic dejun
Toate Apartamentele cu bucatarie au si AC, internet si TV, atat in living cat si in dormitor.
Apartamente situate la etajul 2, respectiv etajul 3 al hotelului Arges, fiind ideale pentru familii cu copii.


Apartament 3 camere Luxury cu bucatarie si 2 bai- Apartament decomandat idenpendet de hotel, cu intrare separata, foarte spatios aproximativ 70 Mp, situat in curtea imensa a hotelului si structurat astfel: 2 camere duble matrimoniale decomandate, 2 grupuri sanitare, un living spatios cu canapea extensibila, o bucatarie complet utilata cu vesela completa, cuptor cu microunde, cafetiera, fierbator, o masuta in bucatarie cu mese si scaune pentru servirea mesei, terasa proprie cu mese si scaune in exterior.
Nu se gateste doar strictul necesar pentru un mic dejun
Apartamentul are Aer conditionat, internet si Tv Lcd in fiecare camera.
Apartamentul este situat la parter in curtea interioara al hotelului, ideal pentru familii cu copii

Facilitati copii
Capacitate maxima camere :
-Camera dubla economy: 2 adulti
-Camera dubla standard: 2 adulti + 1 copil < 6.99 ani
-Camera tripla: 3 adulti / 2 adulti +2 copii <6.99 ani
-Camera 4 locuri: 4 adulti/ 3 adulti +2 copii< 6.99 ani
-Apartament 2 camere decomandate: 4 adulti+ 2 copii < 6.99ani
-Apartament 2 camere cu bucatarie (chicineta): 3 adulti+ 1 copil <6.99 ani
- Apartament 3 camere Luxury cu bucatarie si 2 bai: 6 adulti + 2 copii <6.99 ani


Vezi mai mult

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.
Pentru o oferta personalizata, va rugam, completati urmatorul chestionar !