Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Mirage


Descriere

HOTEL: 50 m de plaja, 3 etaje, 65 camere duble, 12 apartamente, restaurant, terasa, bar, parcare, lift, salon masaj / coafor, centrul de conferinta. In 2013 a fost inaugurat centrul de sanatate Mirage medspa. Cu o suprafata de 2700 mp dispusa pe 3 nivele, o capacitate de 300 de oaspeti pe zi, 40 de cabinete de tratament individuale, sali de kinetoterapie si fitness moderne, sauna finlandeza, sauna umeda, fantana de gheata, dusuri ciclonice si o piscina cu apa sarata prevazuta cu jacuzzi, paturi de apa, cascade cervicale, masaje cu jet de aer, Mirage MedSPA se distinge in peisajul centrelor de sanatate de pe litoralul romanesc prin abordarea holistica a oaspetilor sai. Nu se accepta animale de companie.

Accesul la piscina se va face contra cost: 60 ron pentru adulti (acces 2 ore la piscina) si 30 ron pentru copii acces in intervalul 12-13:30; se accepta copii cu varsta intre 4 si 12 ani.

CAMERE: TV, AC, frigider, baie cu dus, uscator de par, sistem de inchidere electronica, halat de baie, papuci, balcon.

COPII (in camera cu 2 adulti): primul copil 2-12 ani gratuit fara pat si achita 50% din micul dejun; pat suplimentar 50% dintr-un loc. Al doilea copil 2 - 12 ani achita 50% din micul dejun si obligatoriu pat suplimentar; al 3-lea adult in camera dubla sau apartament, achita 50% dintr-un loc, 100% din micul dejun, se asigura pat suplimentar.PACHETELE CU DEMIPENSIUNE SI PENSIUNE COMPLETA NU INCLUD MASA PENTRU COPII 0 - 12 ANI.

MASA: restaurant propriu, mic dejun bufet suedez, pranz si cina sistem fisa cont.

Pentru sejururile desfasurate integral in perioada 14.07-17.08.2017 (prima zi de sosire: 14.07.2017; ultima zi de plecare: 17.08.2017) este necesara efectuarea rezervarii conform uneia din variantele de mai jos:

1. Serviciul de cazare + pensiune completa = Pachet minim

sau

2. Serviciul de cazare + pachet spa cel putin 6 zile = Pachet minim

Vezi mai mult

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.
Pentru o oferta personalizata, va rugam, completati urmatorul chestionar !