Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

RHODOS


Descriere


FR">Descriere generala: mso-bidi-font-family:Arial;color:navy">Hotelul RHODOS mso-bidi-font-family:Arial;color:navy;mso-ansi-language:RO;mso-bidi-font-weight:
bold">este unul din cele mai noi si moderne hoteluri din Eforie Nord si prezinta conditii excelente de cazare in statiune, fiind situat foarte aproape de plaja, avand dotari si facilitati moderne.


Localizare mso-ansi-language:FR">: Hotelul este situat mso-ansi-language:RO;mso-bidi-font-weight:bold">la 50 m de plaja, in zona Acapulco-Debarcader.color:navy;mso-bidi-font-weight:bold">


FR">Dotari generalenormal;mso-bidi-font-weight:bold">: parcare proprie gratuita, doua sali de recreere pe fiecare etaj, incalzire centrala.


FR">Dotari camere: normal;mso-bidi-font-weight:bold">hotelul dispune de 36mso-bidi-font-family:Arial;color:navy;mso-ansi-language:FR;font-weight:normal"> mso-bidi-font-weight:bold">camere duble, dotate cu aer conditionat, TV, minibar, baie cu dus, telefon, mocheta in camere ,balcon.


FR;font-weight:normal;mso-bidi-font-weight:bold"> FR">Serviciile de masanormal;mso-bidi-font-weight:bold"> se acorda in restaurantul Acapulco pe baza de bonuri valorice.Valoarea mesei este :


color:navy;mso-ansi-language:FR;font-weight:normal;mso-bidi-font-weight:bold"> - Mic dejun = 16.00 lei/zi/persoana;


color:navy;mso-ansi-language:FR;font-weight:normal;mso-bidi-font-weight:bold"> - Pranz/Cina = 32.00 lei/zi/persoana;

Vezi mai mult

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.
Pentru o oferta personalizata, va rugam, completati urmatorul chestionar !