Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Traian


Descriere


Descriere generala: Complexul TRAIAN 2**, este situat in Eforie Nord,cu deschidere panoramica spre statiune si Lacul Techirghiol, la 50 m. de statia CFR si Lacul Techirghiol si la cca.500 m. de plaja.

Baza de tratament de care dispune cu o suprafata de 1540 m/p, ofera tratament balneofizical si recuperare pentr 600 pacienti/zi cu medici specialisti, asistenti B.F.T. si cuprinde basin apa ghiol,cabinet etratamente, sala C.F.M., aparatura B.T.L., aparatura medicala specifica.Baza de tratament este amenajata pentru tratarea afectiunilor reumatismale degenerative si inflamatorii, afectiunilor post-traumatice, neurologice, perifericen si ale sistemului nervos central, afectiunilor ginecologice, dermatologice, respiratorii. Tratamentul beneficiaza de aportul namolului sapropelic , bioclimatului marin si apei sarate a Lacului Techirghiol .


Tratamentul se efectueaza de luni pana vineri de la 8:00- 15:30Localizare . Hotel Traian este situat in partea de sud a statiunii langa gara, pe varianta Eforie Sud - Mangalia

Dotari generale: restaurant,bar de zi, sala de conferinta,piscina acoperita, club, lift. Dotari camere: hotelul dispune de 230 camere duble si 10 apartamente, dotate cu TV, racitor, aer conditionat,grup sanitar propriu, balcon. Serviciile de masa se acorda in restaurantul hotelului.Mic dejun meniu fix , pranz si cina in regim « a la carte ».

Vezi mai mult

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.
Pentru o oferta personalizata, va rugam, completati urmatorul chestionar !