Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Steluța se află în Eforie Nord, la mai puțin de 600 m de plaja și la 10 minute de mers pe jos de plaja Mirage și oferă cazare cu terasă și WiFi gratuit în întreaga proprietate, precum și parcare privată gratuită pentru oaspeții care călătoresc cu mașina. la 15 km de Piața Ovidiu și la 23


Steluța se află la 15 km de Cazinoul din Constanța și la 29 km de Lacul Siutghiol. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu, situat la 35 km de cazare.Capacitate: 50 adulți în 25 spații de cazare Vila Steluta va ofera cazare in 21 camere duble si 2 apartamente, toate amenajate modern si dotate complet pentru a va asigura un nivel ridicat de confort. Tarifele variaza in functie de perioada cazarii. Pentru grupuri (minim 10 persoane) se acorda discount. Vila Steluta este situat la 10 minute de plaja si la 3 minute de centru, in zona sanatoriului balnear Grand. La 2 minute de unitate se gaseste teatrul de vara. In vecinatatea hotelului veti gasii si cateva restaurante foarte bune unde puteti servi preparate proaspete si gustoase.


Vezi mai mult

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.
Pentru o oferta personalizata, va rugam, completati urmatorul chestionar !

Facilitati

Wi-Fi
Check-in / Check-out prioritar
Serviciu privat Check-in / Check-out
Monitorizare video 24h
Monitorizare video zone comune
Monitorizare video exterior
Acces pe baza de card
Schimb valutar
Camere nefumători
Terasă
Parcare pe stradă
Recepție
Cameră depozitare bagaje
Alarmă fum
Aer condiționat
Parcare păzită
Alarmă

Locatie